Reviews


5 stars after 112 reviews
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was wederom top. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel vriendelijk en erg lekker! 6/25/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top en Snel 6/24/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer top! Goede service en vriendelijk personeel in Arnhem! Fijne buren in onze straat :) 6/22/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de tweede keer bij jullie afgehaald en was weer super lekker. Bedankt voor de extra sushi 🍣 ! 6/17/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg onder de indruk! The people are punctual, friendly and know what they are doing (it's all in the details☺️). The sushi is super fresh, so I will definitely go for their take-away again. 6/15/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beter dan dit wordt het niet. Tweede keer hier besteld en veruit de beste sushi en sashimi in de regio. Heerlijk dunne laag kleefrijst met veel vulling zoals het hoort. Super vers en erg lekker! Werd wederom verrast met gratis extra sushi, zomaar en ook deze was verrukkelijk. Ik heb zo'n beetje alle sushi restaurants in Arnhem wel gehad, maar deze staat op mijn nummer 1! 6/15/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker snel aanwezig en heerlijk vers, een aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk weer dank 😀👌🏻 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lang geleden dat ik zo'n goede kwaliteit sushi gegeten heb! 😍 En extra sushi erbij als cadeautje 👍. Top, top, top!!! Hier ga ik zéker terug komen. 6/5/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/4/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Onwijs lekker! En nog extra sushi als verrassing. Top! 6/3/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verse sushi! Wij zijn voor een week op vakantie hier, we hadden een feestelijk diner dankzij jullie. En dank voor de verassing! 6/2/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vers, goede kwaliteit en heerlijk bereid! Leuk dat ze er extra gratis sushi bij gaven, zo maar. Was de eerste keer bestellen hier voor mij, maar zeker niet de laatste keer. 6/1/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en super verse en heerlijke sushi, een aanrader.... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was erg lekker en het was er binnen de verwachte tijd! Helemaal top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi is heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar. We kregen een aantal extra's. Super goede service. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg positief verrast. Lekker en super op smaak. GA zo door. 5/22/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/21/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke shushi, vriendelijk personeel, en netjes verzorgd! 5/20/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great sushi and wonderful service! Whilst placing an order I indicated an allergy and they took the greatest care in avoiding even the slightest contact with the allergen. The sushi was more than expected and of really great quality with very fresh sashimi. I highly recommend! 5/18/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op tijd, vers en erg lekker!! 5/11/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldige sushi en service! 5/11/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel geleverd en het smaakte wederom heel lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
<3 5/8/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi stond netjes klaar op het geplande moment van afhalen en zoals altijd weer heerlijk! Beste sushi van Arnhem en super vriendelijk personeel 5/4/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit is de tweede keer dat ik bij sushi heb besteld en ze zijn beter geworden dan de eerste keer. Voor herhaling vatbaar 4/29/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers. Goed verzorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/22/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/21/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer een feestje vol verrassingen! 🤗 4/19/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere sushi! Erg vriendelijk personeel en zelfs meer sushi gekregen dan besteld. Hier gaan wij zeker vaker bestellen! 4/14/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super 4/10/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jullie zijn echt het beste! 4/8/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! Op de gewenste tijd bezorgd. En ivm Pasen een tas met veel extra's ! Heel erg leuk! Bedankt! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/4/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeeeeeeeel lekkere sushi. En hele goede service. Ik werd gebeld over het ophaaltijdstip en bij het ophalen was het nog even héél kort wachten, omdat ze het nog aan het bereiden waren (wat ik totaaaaal niet erg vond. Lekkere bank! en dan is het toch ook echt super vers!). Toen ik het tasje overhandigd kreeg werden er nog heel schattig excuses gemaakt voor het wachten (wat echt niet nodig was, want het waren echt maar een paar minuutjes) en bij thuiskomst zag ik dat ze er nog een extra bakje salade bij hadden gedaan en die wás me toch een partij HÉÉRLIJK! Kortom: driedubbel genoten! Lekkere sushi & super service. Lieve mensen!!!! 4/3/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een lieve mensen en wat een heerlijke sushi, met onverwachtse extra’s! Wij zijn fan! :) 4/2/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekkere sushi! Was ruim op tijd klaar voor afhaal, en de medewerkers waren erg vriendelijk! Zeker een aanrader als je in Arnhem bent! 3/29/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2021
Almere 5 stars after 1547 reviews
Almere