Reviews


5 stars after 442 reviews
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 1/26/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/22/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/22/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker zoals altijd tot de volgende keer 1/21/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👌 1/21/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/15/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/15/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer heerlijk gegeten! Snelle service. Helemaal top! 1/12/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/12/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/8/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, goede service en snelle bezorging This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/8/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker weer! 1/6/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd, vriendelijke bezorger en heerlijk eten! Echt een aanrader… 12/31/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorging werd per fiets gebracht, hierdoor waren de sushi stukjes flink door elkaar geschud. De saus droop uit de bakjes of zat aan de deksel ipv op de sushi. Omdat het zulk regenachtig weer was waren de papieren tasjes ook kapot gescheurd en moest de bezorger 3x heen en weer lopen om alles uit zijn mandje te vissen. De sushi smaakte erg goed ondanks dat het er allemaal erg rommelig uitzag. Dit is dus absoluut niet de schuld van de koerier!!! Misschien volgende keer met een brommer of auto bezorgen in Alkmaar Noord... En plastic tasjes als het zo hard regent... Met vriendelijke groet 12/28/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd supervers en lekker. Ik vind het de beste sushi van Noord Holland 😄 12/28/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en super vers de Beste in Alkmaar en omgeving 12/26/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/26/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb geen commentaar hierop. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/25/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastische kerstmaaltijd voor het personeel vd afd oncologie. Heerlijke verse vis met als verrassing 10 stuks gratis! Wij komen terug. Fijne dagen Emma & Milou This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/25/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/25/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker. En op tijd geleverd👍 12/24/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden niet door dat het om heel kleine sushi's ging. 12/19/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/18/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Is altijd goed!!! 12/14/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/10/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en bezorgd op het gewenste tijdstip. Super! 11/17/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer heerlijk gegeten!!! 11/15/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/11/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/9/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon TOP 11/8/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/31/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/28/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was net als altijd weer super goed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom weer heerlijk 10/21/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! 10/20/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/14/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was super lit :D 10/7/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! Snelle service. 10/1/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bedankt voor de extra (gratis) sushi's 9/29/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/21/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al vaker besteld, nog steeds hele hoge kwaliteit sushi. Er was iets kleins met de bezorging maar ik werd opgebeld om een oplossing te vinden, zelfs de twee euro bestelkosten terug gekregen waar ik al niet meer aan dacht. 9/14/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/12/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom top! Lekker vers 👌 9/10/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit van de sushi minder dan vorige keren. Deze keer o.a. zalmspringrol besteld. Echter ik vraag me af of er zalm in zat want het smaakte alleen naar gefrituurde uiensnippers, niet lekker. Verder prima verzorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super! 8/31/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Na openen bestelling geen zeewiersalade aangetroffen. Stel voor dit bij volgende bestelling te compenseren. Verder alles prima 8/31/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker zoals altijd! Heerlijk vers, en een plus punt voor de snelle bezorging. 8/23/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De versheid van de sushi is te proeven. Heerlijk! Ook snel en netjes afgeleverd. 8/23/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/21/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke en verse sushi! Een van de beste in Alkmaar 8/20/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi, snelle levering. Altijd tevreden! 8/20/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg smaakvol en zeer tevreden This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Sushi No1. 5 stars after 2880 reviews
Sushi No1.