Reviews


5 stars after 277 reviews
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
By far the best sushi in town This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!!! Extra sushi als verrassing! Beste sushi uit Alkmaar 10/23/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijk personeel, bestelling was op tijd klaar, en de sushi lekker! 10/18/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer overheerlijke Sushi en vriendelijke bezorger. Mijn go2 plek voor sushi thuis. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk en snel bezorgd. Wij bestellen hier zeker nog een keer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De eerste keer was de geflambeerde tonijn en zalm zelfs nog warm, helaas was het deze keer behoorlijk uitgedroogd en taai. Beetje jammer. De rest was wel lekker. 10/16/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het eten is top, de website functioneert goed en heeft fijne functies voor het bijhouden van de progressie van het bestellen. Voor take-out 4 van 5 sterren gegeven, 1 gerechtje ontbrak. Dat kan gebeuren! Restaurant was graag bereid het na te leveren. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bedankt! Het was erg lekker en smaakvol! Het stond netjes klaar en ik bleek net boven de € 25,- besteld te hebben en kreeg er nog zelfs een verrassing gratis bij, erg leuk! 10/9/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
10/2/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top, het duurde wat langer maar daarover werd even gebeld. Verder was het eten heerlijk en vers! Zeker voor herhaling vatbaar 10/1/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/1/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijke sushi en salades! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De lekkerste Sushi van Alkmaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service en erg vriendelijke mensen! Werd geweldig rekening gehouden met de vegetariër onder ons bij een familiebox. Smaakte heel vers 9/25/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/25/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!!! De allerlekkerste! 9/24/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/24/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/24/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Still the best sushi in town 9/24/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg goed! Ik kom hier zeker terug 9/23/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/16/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, snelle bezorging, top! 9/15/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The best sushi in town This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd erg lekker! 9/10/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk 9/6/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk vers en een snelle bezorging, ik bestel nergens anders meer ! 9/4/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnelle bezorging. Vriendelijke bezorgers. De opmerkingen bij de bestelling worden gelezen. En een extraatje erbij. Altijd fijn bestellen bij Sushi no.1 en het eten is van prima kwaliteit. 9/3/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk 9/3/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/1/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/1/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt heerlijke sushi!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nice and delicious as always ♥️♥️♥️ 8/28/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! Bezorging netjes binnen de tijd die ze opgeven en de bezorger vriendelijk. 8/27/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/25/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/25/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk. Zelfs de rijst was lekker luchtig, toppie! 8/9/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi 🍣! Snel klaar en erg vriendelijk personeel! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/7/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/22/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! Bezorging was een kwartier vroeger dan aangegeven, maar dat kwam me eigenlijk wel goed uit. Bezorger houd netjes de 1.5 meter in acht aan de deur. Hier ga ik vaker bestellen. 7/14/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/8/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het wad prima in orde en erg lekker. 7/7/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker! 7/2/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verse sushi, snelle bezorging en vriendelijk! 6/25/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/22/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste sushi van Alkmaar en omstreken. Aardige eigenaar en bezorgers This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Overzichtelijke en goed werkende website. Snelle bezorging, lekkere gerechtjes. Er wordt rekening gehouden met de opmerking die je bij een bestelling kunt plaatsen. En deze keer zat er ook een extraatje bij. 😊 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Family besteld. Prachtige presentatie, goede kwaliteit en tijdig bezorgd 6/17/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi 6/10/2021
Almere 5 stars after 1547 reviews
Almere