Reviews


5 stars after 252 reviews
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg goed! Ik kom hier zeker terug 9/23/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/16/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, snelle bezorging, top! 9/15/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The best sushi in town This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd erg lekker! 9/10/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk 9/6/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk vers en een snelle bezorging, ik bestel nergens anders meer ! 9/4/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnelle bezorging. Vriendelijke bezorgers. De opmerkingen bij de bestelling worden gelezen. En een extraatje erbij. Altijd fijn bestellen bij Sushi no.1 en het eten is van prima kwaliteit. 9/3/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk 9/3/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/1/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/1/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt heerlijke sushi!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nice and delicious as always ♥️♥️♥️ 8/28/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! Bezorging netjes binnen de tijd die ze opgeven en de bezorger vriendelijk. 8/27/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/25/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/25/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk. Zelfs de rijst was lekker luchtig, toppie! 8/9/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi 🍣! Snel klaar en erg vriendelijk personeel! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/7/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/22/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! Bezorging was een kwartier vroeger dan aangegeven, maar dat kwam me eigenlijk wel goed uit. Bezorger houd netjes de 1.5 meter in acht aan de deur. Hier ga ik vaker bestellen. 7/14/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/8/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het wad prima in orde en erg lekker. 7/7/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker! 7/2/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verse sushi, snelle bezorging en vriendelijk! 6/25/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/22/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste sushi van Alkmaar en omstreken. Aardige eigenaar en bezorgers This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Overzichtelijke en goed werkende website. Snelle bezorging, lekkere gerechtjes. Er wordt rekening gehouden met de opmerking die je bij een bestelling kunt plaatsen. En deze keer zat er ook een extraatje bij. 😊 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Family besteld. Prachtige presentatie, goede kwaliteit en tijdig bezorgd 6/17/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi 6/10/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Awesome food best take out sushi in alkmaar and region This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top,vers en snel. 6/3/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 5/31/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De állerlekkerste! 5/28/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi sashimi heerlijk De wakame salade was volgens mij al een behoorlijke tijd ingepakt, niet lekker weg gedaan 5/24/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! 5/22/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jullie zijn de eerste in de regio waarvan ik de sushi echt heerlijk vind! 5/22/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! 5/21/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was super goed op smaak en vers! 5/19/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/17/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voortreffelijk! 5/17/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en vers! 5/14/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten snelle service en website was overduidelijk 5/14/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superrrrrrr 5/13/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! De Sushi is super vers en heerlijk! Echt een aanrader!:-) 5/12/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verse ingredienten en de rijst perfect!!! Netjes ingepakt en vriendelijke medewerker bij afhalen. Zalig gegeten!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de eerste keer hier besteld.. Was geweldig, vers en overheerlijk.. 5/4/2021
Almere 5 stars after 1424 reviews
Almere