Reviews


5 stars after 776 reviews
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed en vetrouwd! 4/16/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker 4/8/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious, fresh, filling sushi, definitely will order again 💝 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste sushi in Arnhem. 4/6/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles goed, kreeg zelfs een bakje lychees bij de bestelling.. de website is alleen niet zo handig, als je een ander soort sushi wilt bestellen, moet je terug en opnieuw het filiaal aanklikken (op mobiele apparaten ten minste). maar dit is ook geen gigantisch probleem natuurlijk. kortom: prima! 4/6/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vers, en tof dat we wat extra's kregen! Dank 4/4/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wordt eentonig! Maar weer top !! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Doet zijn naam eer aan. Supervers en op tijd. Altijd iets extra's erbij 3/30/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/29/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi en sashimi èn meer! Many thanks!!!!! 3/29/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel erg goed !! Zoals we gewend zijn 3/26/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker😃 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt heerlijk verse sushi This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd: heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Om je vingers bij af te likken. Beste bezorg sushi en beste service van Nederland! 3/23/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nog steeds de heerlijkste sushi in Arnhem! 3/22/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best Suhsi in Arnhem 3/18/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/13/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 3/12/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/9/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Topkwaliteit! Goede verse vis. Geen betere in Arnhem! 3/9/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere sushi en zalig extraatje gekregen. Wat een fijne en kwalitatief goeie plek is dit zeg! Top! 3/8/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals als altijd zo lekker en vers. Topkwaliteit! 3/2/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/2/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/28/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd: top! 2/28/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer super lekker! 2/23/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zoals altijd .... Heerlijk! 2/23/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor mij absoluut nummer 1: Goede verhouding verse ingrediënten, lekker van smaak en een mooie presentatie. Ik heb genoten! 2/22/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verse vis, ruime porties. Top! 2/17/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom super gegeten. 2/16/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vroeg besteld, de bestelling kwam precies op tijd binnen, en wat kregen we weer veel extra! Geweldige sushi en service, de enige plek waar ik sushi bestel :) 2/15/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/14/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bedankt voor de lieve taartjes met hartjes! Made my day ❤️ 2/14/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/14/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd geweldige sushi 2/10/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag voor het eerst besteld en super tevreden, netjes op tijd bezorgd. Heerlijke sushi met zelfs nog wat extra’s erbij. De volgende bestelling volgt snel 🙂 2/10/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top weer!! 2/10/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/8/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit is echt super. Zelden zulke lekkere sushi's geproefd. Aanrader!!! De bestelling kwam ook eerder dan verwacht. 2/7/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/6/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk en van uiterst goede qualiteit. 2/6/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij Sushi No.1 zit je altijd goed. Geen kwestie over mogelijk, beste Sushi van Arnhem en omstreken. 2/5/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super fijn en flexibel adresje met als verrassing extra sushi en lekkernij voor de kleinkinderen!! 2/3/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/3/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom top 2/2/2024
Sushi No1. 5 stars after 3786 reviews
Sushi No1.