Reviews


5 stars after 355 reviews
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top sushi hier! Super vriendelijk personeel. Wij bestellen al tijden nergens anders sushi! Echt een aanrader 10/6/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/2/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/29/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste sushi van Arnhem! Zo lekker vers! Alleen jammer dat het minimum bedrag 30 euro is. Bestel er zeker weer! 9/29/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/28/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/26/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best sushi in town! Aardige bezorger goede service This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker, vers en snel bezorgd. De gratis roll werd zeer gewaardeerd 🥰 9/24/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/22/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/22/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/19/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Overheerlijke en verse sushi! Daarnaast was nog een extra verrassing toegevoegd aan de bestelling, welke precies op tijd klaar stond zoals aangegeven bij de bestelling. Zelfs een eigen gekozen tijdstip was mogelijk, super adresje!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ook deze keer heerlijk genoten van al het vers wat zelfs iets eerder dan de verwachte bezorgtijd werd geleverd. Het extraatje, welke we nog niet kende, is goed in de smaak gevallen en een optie voor de volgende keer. En die komt er zeker weer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, op tijd bezorgd, goede prijs kwaliteit en wat extra lekkers in de tas. Ik ben enthousiast 9/16/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijke sushi, klantvriendelijk en precies op tijd bezorgd. 9/14/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Attent het extra bakje erbij, bedankt! 9/13/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website is zeer goed en makkelijk te gebruiken. De bezorging is snel en op tijd. Bedankt voor weer een goeie bestelling. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed eten. snel bezorgd, vriendelijke bezorger This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vakantie was top en deze sushi maakt het helemaal af! Heerlijk gegeten, heerlijk extraatje, en een super attente service. Bij welke bezorgdienst zie je dat tegenwoordig?! Hij was weer super jongens, dank!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag vonden we de kwaliteit duidelijk minder dan de afgelopen drie keren. De edamame waren nog bevroren en de sushi leek wat minder vers en crispy dan we van jullie gewend zijn. De rolletjes lagen er ook minder fraai en verzorgd bij dan anders. 9/8/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/6/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker en snel. 9/5/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk en blij verrast door extraatje 😀 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerste sushi van Arnhem. Punt. 9/3/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/3/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/3/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Love jullie 8/30/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer vriendelijke medewerkers, eten stond klaar om mee te nemen en het smaakte fantastisch! Er was zelfs een extra bakje met gerechtjes aan toegevoegd als verassing, super! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekende sushi en snelle bezorgservice. Op naar de volgende bestelling 8/26/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/25/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/24/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect als altijd! Ik raad jullie altijd aan bij iedereen. 8/24/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/21/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling stond klaar, extra wat salade erbij gekregen, de sushi was bijzonder lekker en dat voor een goede prijs. Beslist een aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/21/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede overzichtelijke website, super lekkere sushi en op tijd bezorgd. Top! 8/19/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt een dikke tien!! We waren blij verrast! Lekkere verse sushi die net is bereid, geen koude sushi uit de koeling zoals veel restaurants. Hier gaan we vaker bestellen. 8/18/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen foto's bij de meeste gerechten is wel jammer! 8/18/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was, zoals altijd, weer heerlijk! Dankjulliewel <3 8/13/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet meer verder zoeken. Lekkerste sushi van Arnhem!! Tot snel weer jongens🤙🏼🤙🏼 8/13/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben echt genoten 8/4/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goud!!! Als ik nog meer van dit soort recenties schrijf denken mensen misschien dat het reclame is. Het is echt geen reclame maar gewoon de beste sushi van Arnhem. Dank weer jongens! Extratje was top🤙🏼 8/4/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dat wij dan waren, dat wisten jullie al, maar een collega uit Amsterdam at vanavond mee en was erg onder de indruk van de kwaliteit van jullie sushi! Ook namens hem complimenten! 😃 8/2/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bedankt voor de extras! Eerste bestelling is goed bevallen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was geweldig. Hebben voor mij zelfs een kleine aanpassing gemaakt aan een van hun fantastische gerechten en we kregen er een paar erg leuke extra’s bij waarvan we de rest van de avond nog hebben genoten. Grootse klasse jongens, al mijn gasten hebben genoten van jullie kwaliteiten. Hartstikke bedankt en tot snel weer!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/30/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer top !! 7/29/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super 7/28/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel goed en leuke attentie! Top! 7/26/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/24/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/20/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/19/2022
Sushi No1. 5 stars after 2741 reviews
Sushi No1.