Reviews


5 stars after 832 reviews
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/21/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd mega vers, snelle bezorging top service 7/19/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/19/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ons lievelings- sushirestaurant in Arnhem. De sushi is altijd vers, hele klantvriendelijke service en de bestelling word netjes en op tijd geleverd. Ook heel attent dat er iets extra’s bijzat. Wij blijven hier bestellen:) 7/18/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/16/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/13/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed 👍🏽 7/13/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer erg lekker👍🏼 7/11/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/9/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd! Standaard zelfde bestelling, altijd dik tevreden! 7/4/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had vandaag een grote familiebox 3 besteld. Wat een heerlijke verse sushi, alles was uitstekend! Kwam ervoor uit Velp maar was mij zeker de moeite waard. Er zat nog een extra sushiboxje bij als bedankje voor de bestelling, nou die is ook opgegaan. Bedankt en tot ziens! 7/3/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 6/29/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/29/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supervers, supersnel en super-aardig! 6/27/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al vaak besteld, altijd lekker en je krijgt ook nog eens gratis gerechtje bij. Word altijd op tijd bezorgd. Ik Bestel nergens anders meer sushi! 6/22/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd erg lekker. 6/21/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker en verzorgd! Bijna altijd met een leuke extra, zeer attent! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste sushi van Arnhem. Altijd op tijd, vers en altijd een extraatje! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste sushi van Arnhem en omstreken! Wij gaan zo verhuizen maar gaan straks vanuit werk omrijden voor deze sushi om onszelf te trakteren This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch, zoals altijd! 6/13/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker allemaal! En super tof dat we 2 gerechtjes gratis kregen. Bedankt! 6/13/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lastig om te bestellen. Eten was gelukkig helemaal perfect. 6/12/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi weer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben met zijn zessen zitten smullen van de heerlijke Sushi’s. Al voor de tweede keer besteld en het eten is uitstekend. 6/7/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig, zoals altijd. Ik rij er graag voor om, gezien ik verhuisd ben. 5/30/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer geweldig lekker! 5/30/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig lekkerrr!! Crispy Tempura en gyoza 5/28/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The best! Weer lekker extra komkommer salade en sushi erbij. Mega vers, goede service! Tot snel weer 5/27/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd HEERLIJK! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd onze nr1! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/17/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi's rollen waren erg groot. Kon het bijna niet in een hap eten. Mag wat kleiner. We kregen nog wat extra's.. heel lief. Echter wel handig om te weten wat het is ivm allergieën. 5/16/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij zijn fan en bestellen bij voorkeur hier onze sushi. Ook dit keer 5/15/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal altijd helemaal top, maar nu hadden we het idee dat er een bakje niet geheel vers was. 5/10/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi en springrolls met aandacht bereid 5/10/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was wederom erg lekker. Is nog niet 1 keer tegengevallen. Echt top 5/9/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste sushi in arnhem. Op tijd, mooi in elkaar, grote stukken en vers. 5/7/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd mega vers, heerlijke sushi en wat extra’s, echt onze favoriet! 5/6/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed. Onze nr. 1 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerste en beste waar voor je geld. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Erg lekkere en royale sushi! Altijd met een extra cadeautje. Ik had aangegeven alleen kip te willen en daarom dus extra kip sushi ontvangen. De spring sushi is echt een aanrader. Bestel hier graag nog een keer! 5/3/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer erg lekker en de opgegeven tijd van bezorgen klopt. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben gesmuld van de heerlijke Sushi. 4/24/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig lekker en dankjewel voor de extra's word zeer gewaardeerd!! :) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Topkwaliteit tonijn & zalm!! 4/20/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, heerlijk en een cadeautje van de chef 🍤🍣 4/19/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed en vetrouwd! 4/16/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker 4/8/2024
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious, fresh, filling sushi, definitely will order again 💝 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2024
Sushi No1. 5 stars after 3977 reviews
Sushi No1.