Reviews


5 stars after 180 reviews
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb weer heerlijk gegeten en genoten van de traktatie die ik mijzelf regelmatig doe, evenals sushi no.1 met haar extraatje; blijft een feestje! Bezorging was ook prima en werd zeer vriendelijk afgegeven, zelfs de post bij de deur werd nog aangegeven. Hoe vriendelijk is dat; deze menselijke maat maakt dat mijn hart weer even een sprongetje maakt en mij doet glimlachen. Klein gebaar, groots resultaat! 1/28/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch, je proeft dat het met liefde is gemaakt! En de kool salade is ook super lekker en altijd een cadeautje erbij, super lief!!! 1/28/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom een feest voor de smaakpapillen! Vanavond kwamen mijn ouders eten, beiden op leeftijd en sushi is behoorlijk gewaagd voor hen. Maar ze hebben genoten! Alles tot op het laatste stukje op. Fantastisch om te zien, heerlijk van smaak. Beste sushi van Arnhem (en waarschijnlijk ook omstreken). Dank Maria en Vinh Lu, en tot snel weer! 1/26/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste Sushi van Arnhem! Geen twijfel mogelijk! Altijd goede service en vaak een extraatje bij bestelling. Top! 1/22/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon top! 1/21/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas stukjes plastic gevonden in mijn sushi 1/20/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gisteren heerlijke sushi afgehaald!! De sushi was precies klaar op de aangegeven tijd, zodat we het meteen konden meenemen. En het leukste was dat er i.v.m. ons 14 jaar samenzijn de sushi in een hart vorm was opgemaakt met extra sushi erbij en origami. Te leuk en ontzettend lief!! Het zag er heel mooi uit en was ook nog heeeel erg lekker!! Wij laten normaal de sushi bezorgen door een ander, maar voor deze sushi komen wij heel graag terug! Jammer dat er niet in Elst wordt bezorgd, maar het is het afhalen waard. Bedankt! 1/19/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit is goed! Ik kom de sushi altijd met plezier ophalen. De service is namelijk erg fijn en erg vriendelijk personeel This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt super sushi met lekker veel verse vis! 1/14/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was WEER helemaal super!! 1/14/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeerlijke sushi! Vriendelijk personeel! Aanrader 1/14/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/13/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
een fijne service en altijd super verse sushi 1/12/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/10/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Absolutely famous desert!!! Many thanks. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste sushi van Arnhem. 1/8/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/8/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een super lekkere verse sushi! Bedankt voor de eerste bestelling je ziet ons vaker terug 💪 1/7/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit en smaak, ruime keuze en prima service 👍🏻 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op oudjaarsdag besteld, was natuurlijk een super drukke dag voor Sushi nr.1. Maar ze doen daar geen consessies aan kwaliteit gelukkig. Dus zoals gewoonlijk was het weer uitmuntend. Heerlijke manier om het jaar af te sluiten met de beste sushi van Arnhem! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekkere goed gevulde sushi met verse vis. Top service. Bij de bestelling zat ook nog een extra bakje sushi als extraatje van de kok ;) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was weer heerlijk! En je zult ons zeker nooit horen klagen over de extra's😍 echt een aanrader 1/1/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker en super vers . Dit was onze eerste bestelling , en zeer zeker niet de laatste !! 1/1/2022
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/27/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/25/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed eten, nu al meerdere keren besteld. Geen aanmerkingen op dit bedrijf. En heel attent dat je iets gratis erbij krijgt :) 12/25/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldige Sushi, zeker onze no. 1! 12/25/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
fantastisch lekker en super service! 12/23/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/23/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/20/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch ! Het zag er onwijs mooi uit en de smaken zijn een 10+ ! Wij zullen jullie aanbevelen ! Het kleinigheidje voelde voor ons als een grote verassing :) erg lief wij zijn dankbaar ! En ook voor jullie allemaal hele fijne dagen en een fijn nieuw jaar gewenst ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk, bedankt!! 12/18/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was fantastisch lekker maar bezorgtijd was wel echt enorm lang. 12/11/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten! Heerlijk vers. Duurt even maar dan heb je ook zeker wat! Bedankt voor de smakelijke sushi en de super extraatjes! 12/11/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon de lekkerste sushi van Arnhem! Het was wat druk (vrijdagavond!), maar er werd even gebeld door de altijd hartelijke mensen van Sushi No. 1. Yes! :) 12/11/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel goed verzorgd tot de volgende keer. 12/10/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden! En de extra sushi was heerlijk ! 12/6/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig net als altijd! 12/1/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vanaf de eerste bestelling al fan en na vandaag TOP-service te hebben ontvangen zal ik nergens anders meer sushi bestellen! 12/1/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/27/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bedankt voor de lollies, super lekker gegeten en veel lol gehad over de extraatjes :D 11/27/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/26/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Everything was delicious! Thank you again for a delicious dinner :)! 11/25/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een feestje als de vriendelijke bezorgers voor de deur staan! Jullie grootste fan! ❤️ 11/20/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! Alles lekker vers. Was ons eerste keer dus waren heel erg benieuwd. En er zullen zeker nog meer bestellingen volgen. 11/19/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi en prima prijs/kwaliteit. Duurt alleen vrij lang voordat het er is. 11/17/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
I love sushi no.1💗 11/15/2021
Sushi No1. 5 stars after 1960 reviews
Sushi No1.