Reviews


5 stars after 96 reviews
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt weer heerlijke sushi gegeten lekker vers en met aandacht bereid, en bedankt voor het lekkere extraatje. Dit keer afgehaald, en gezellig gesprek gehad. Tot de volgende keer 9/18/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/16/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/13/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top kwaliteit, snelle levering en gratis extra’s! Een aanrader dus! 9/9/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wéér: heel snel klaar + heel erg lekker + extraatje + super attent!!! Wij bestellen de volgende keer ook weer hier🍣 9/8/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig lekkere sushi, vers gemaakt. Beste sushi van Arnhem eo. Echte aanrader. Ook extraatje van de zaak gekregen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/4/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/3/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt de allerlekkerste sushi van Arnhem! Topkwaliteit :-) 9/3/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Duidelijke en goeie service, Top qualiteit, en handige en gemakkelijk gebruikbare site! Zal zeker weer bestellen! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit is oprecht de lekkerste Sushi uit Arnhem! Ben normaal niet zo van de reviews, maar iedere keer als ik hier besteld heb, MOET ik gewoon delen hoe lekker het weer was. Ben inmiddels vaste klant daar. De sashimi is goddelijk, de Dragon roll zoooo groot en lekker zeg! Wederom dank Sushi no.1. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/28/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi 2x besteld al deze week 8/27/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
No 1 in sushi voor Arnhem. Kwaliteit en service top! Aanrader. 8/26/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vers en lekker! Echt een aanrader. Onze nieuwe favoriet in Arnhem. 8/19/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De 104.Spicy zalm temaki ontbrak :( Verder was de sushi erg goed en zullen we in de toekomst vaker bestellen! 8/19/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste sushi van Arnhem! 8/18/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 8/12/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd was de sushi wederom super vers en heerlijk. Bezorging was ook heel snel! 8/12/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke, rijk gevulde, verse sushi en vriendelijk personeel. Ik weet waar ik voortaan in Arnhem de Sushi haal. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk sushi This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/5/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg goede kwaliteit! Veel dank 8/5/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/4/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere Sushi van hele goede kwaliteit. Een aanrader This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/1/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was erg lekker en snel bezorgd! 7/30/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker gegeten! 7/30/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In één woord: super This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij bestellen graag bij Sushino1! Het eten ziet er goed uit en smaakt ook heerlijk. De service is ook erg goed en snel! 7/23/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/21/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk 👌🏻 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/18/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/17/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We were absolutely delighted with the food. I think the best sushi we've ever had. Fresh and tasty. The sashimi was absolutely perfect. Well done! 7/16/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijk personeel. Op tijd klaar. Lekker e sushi. Kom vaker terug 7/10/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goede kwaliteit sushi. Misschien wel de beste sushi in Arnhem. Website werkt niet heel fijn op mobiel, vooral navigeren door het menu kan beter. 7/7/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! Een 10! :-) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top tent! Goede sushi, op tijd klaar, aardige mensen en kreeg ook nog extra. Volgende keer bestel ik hier sowieso weer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Supersnel bezorgd. Een aanrader. 7/2/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
bijzonder lekker en goed, en altijd vriendelijk en attent. 6/30/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website is erg duidelijk, de sushi was heerlijk en we kregen nog extra sushi! We gaan hier zeker vaker bestellen! 6/29/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was wederom top. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel vriendelijk en erg lekker! 6/25/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top en Snel 6/24/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer top! Goede service en vriendelijk personeel in Arnhem! Fijne buren in onze straat :) 6/22/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de tweede keer bij jullie afgehaald en was weer super lekker. Bedankt voor de extra sushi 🍣 ! 6/17/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg onder de indruk! The people are punctual, friendly and know what they are doing (it's all in the details☺️). The sushi is super fresh, so I will definitely go for their take-away again. 6/15/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beter dan dit wordt het niet. Tweede keer hier besteld en veruit de beste sushi en sashimi in de regio. Heerlijk dunne laag kleefrijst met veel vulling zoals het hoort. Super vers en erg lekker! Werd wederom verrast met gratis extra sushi, zomaar en ook deze was verrukkelijk. Ik heb zo'n beetje alle sushi restaurants in Arnhem wel gehad, maar deze staat op mijn nummer 1! 6/15/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker snel aanwezig en heerlijk vers, een aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk weer dank 😀👌🏻 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lang geleden dat ik zo'n goede kwaliteit sushi gegeten heb! 😍 En extra sushi erbij als cadeautje 👍. Top, top, top!!! Hier ga ik zéker terug komen. 6/5/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/4/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Onwijs lekker! En nog extra sushi als verrassing. Top! 6/3/2021
Sushi No.1 Arnhem Weverstraat 17a 026 3791646
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verse sushi! Wij zijn voor een week op vakantie hier, we hadden een feestelijk diner dankzij jullie. En dank voor de verassing! 6/2/2021
Almere 5 stars after 1424 reviews
Almere