Reviews


5 stars after 412 reviews
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/3/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was helemaal super❣️ 7/31/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top! 7/30/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/30/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer stipt op tijd bezorgd en heerlijke sushi 7/27/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Geweldige service, heerlijk eten 7/23/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We vinden jullie sushi nog steeds erg lekker, maar we zijn minder enthousiast dan een jaar geleden, want toen waren de dragon rolls echt gigantisch groot en mooi gerold, nu lijkt het alsof ze net zo groot/klein zijn als de Uramaki? De smaak is echter nog steeds superlekker en de spring tartaar rolls zijn geweldig en uniek bij jullie! Daarom zijn jullie nog steeds onze favoriete sushi leverancier! 7/22/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vis is vers en sushi altijd goed van smaak we bestellen nergens anders meer. 7/15/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker en super vers....in overleg bezorging iets later maar dat was geen probleem. 7/15/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Werd pas na 90 minuten gebracht. Was wel lekker vers This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd prima in orde en altijd iets extra's..heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk 7/9/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Altijd vriendelijk als je komt afhalen of dat je eten bezorgd word ! Heerlijke verse sushi ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Sushi was niet lekker. Rijst is te plakkerig en smaakt waterig. Alsof er geen rijst azijn of iets dergelijks aan toe is gevoegd. 7/1/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was (wederom) erg lekker. De bezorgtijd was wel erg lang (ruim 2u, waar de prognose 60min was) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
AMAZING! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service. Snel geleverd en zelfs extra sushi. Top 6/26/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker, vers en bezorging mooi op tijd! En elke keer een extra erbij, top!! 6/25/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg goed!! Bedankt voor de goede kwaliteit en goede service 6/22/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima. 6/21/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt super lekker sushi en mooi op tijd geleverd. Voor herhaling vatbaar. 6/19/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging veel te laat. Website: accountgegevens blijven nog steeds niet allemaal onthouden. Huisnummer moet ik keer op keer invullen en al log je in als vaste klant, de vraag blijft komen of bezorgen wel in jouw postcode plaatsvindt! 6/18/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker! 6/17/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vaak besteld en altijd prima kwaliteit maar deze keer erg droog. En zeewier taai. 6/17/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/9/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Being a big fan of this restaurant i was sadly disappointed yesterday with my order. I always, always find it is delicious. However, yesterday the rice was hard and also tasted weird. I didnt eat it. Im so sorry about this review because i think you are amazing and you always prepare your dishes really well but the quality of the food yesterday was not as per your standards. 6/8/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Extra persoonlijke service gekregen vandaag! Tonijn vergeten in de springroll, maar werd rechtgetrokken door een bezorging van tonijn sashimi. Altijd top service hier! 6/7/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/7/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd was de sushi weer heerlijk! 6/5/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top kwaliteit! 6/4/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Er was een deel van de bestelling vergeten, dat is later als nog geleverd. 5/31/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vers, heerlijk en op tijd bezorgd. 5/31/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/31/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/31/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Amazing! 5/29/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag weer heerlijk gegeten... Zo smaakvol!!!! Echt TOP!!! 5/28/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik bond de sushi zachter en smakelijker dan normaal. Net verpakt, snelle levering en goed gevulde bakjes gember (haf extra gekregen) 5/25/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste sushi van Almere!!! 5/25/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top 👍😊 5/21/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 5/21/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerste sushi van almere buiten 5/20/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker en super vers. 5/19/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/17/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service en top kwaliteit 5/17/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit. Netjes op het afgesproken tijdstip geleverd. 5/15/2021
Almere 5 stars after 1547 reviews
Almere