Reviews


5 stars after 875 reviews
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit was de lekkerste goed gevulde kip poke bowl ever This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/4/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Altijd goed ! 6/1/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/31/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas een van de doosjes met sushi was onderweg omgevallen waardoor al die eitjes op het doosje laggen. Voor de rest was het heerlijk 5/30/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals alle eerdere leveringen, is ook nu weer onze bestelling goed en naar tevredenheid uitgevoerd. 5/29/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was snel bezorgd en erg lekker. 5/29/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/28/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Sushi was weer heerlijk zoals altijd, helaas de gratis box er niet bij gekregen terwijl bestelling wel boven de 25โ‚ฌ was, vandaar de 4 sterren 5/27/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
25 minuten later bezorgd dan aangegeven 5/27/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed, vers, lekker en op tijd geleverd 5/27/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De sushi was lekker maar had iets kouder moeten zijn 5/26/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lieve bezorgers en super sushi! 5/24/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Soja saus was helaas paar dagen over datum. 5/23/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was zoals gewoonlijk heerlijk. Jammer dat we niet zoals altijd een extra bakje met sushi erbij kregen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/21/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi's. Handige bezorgservice. 5/19/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Altijd heel lekker sushi eten. Een aanrader. 5/18/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb bij jullie al keer of 30 sushi besteld en altijd complimenten gegeven voor de kwaliteit van de sushi. Echter zijn we vandaag erg teleurgesteld. Nog nooit hebben jullie zo veel rijst gebruikt in een sushi. De rijst was bij de alle sushiโ€™s bijna dubbel gedraaid waardoor je gevoel had dat je alleen maar rijst zat te eten. Bij elke laatste sushi zat alleen maar rijst. Meer rijst dan inhoud. Sterker nog rijst was overgekookt en voelde net pap in de mond. Een crispy mix rol hebben jullie zelfs vergeten crispy te maken. Hopelijk was dit eenmalig. 5/15/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zo als altijd 5/13/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal toppie 5/13/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vers, lekker en op tijd geleverd. Altijd goed ! 5/9/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was onregelmatig van grote en dikte. Smaak was waterig. Niet van jullie gewend. Jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/7/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk lekkerrrr This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/7/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Rijst van de sushi was veel te plakkerig. Ook weinig smaak aan het eten. Niet voor herhaling vatbaar helaas. 120 euro uitgegeven aan slecht eten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/7/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/7/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Maki komkommer met kaas besteld maar alleen zonder de kaas ontvangen. 5/6/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service en altijd heerlijk vers gemaakt ๐Ÿ‘ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/30/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De sushi is nog steeds erg lekker en beter dan van andere sushi-bezorgers, maar de bezorgtijd van ruim 1,5 uur is behoorlijk lang in vergelijking tot andere maaltijd bezorgers. Het is wel het wachten waard! En het wordt bij de bestelling aangegeven, dus dat is prima. 4/29/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vers, erg lekker en op tijd geleverd. Bestellen hier meerdere malen per maand ๐Ÿ˜‰ 4/28/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/28/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
It was perfect and delicious 4/27/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was zeer goed. Dit is mijn nieuwe favoriet. En vriendelijke personeel bij het afhalen. Aanrader. 4/22/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was super lekker 4/19/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vers, lekker en op tijd geleverd! 4/18/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/16/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk & vers. En nog een extra bakje gratis sushi! :) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/16/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles is vers en smakelijk 4/15/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer lekker 4/14/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/12/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik geef 10๐Ÿ‘ 4/11/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/9/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke Sushi en ze zijn altijd optijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/9/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Graag weer tot een volgende heerlijke bestelling!! We hebben genoten!!! 4/8/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jullie hebben goede kwaliteit eten.Alleen even goed de opmerking lezen . 4/7/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit lekker. Miste de zeewier. Meestal bestel ik ergens anders en dan zit het erbij. Website was lastig om dingen aan te klikken. Ging steeds terug naar postcode 4/5/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi altijd vers, en altijd lekker. Nog geen 1 x gehad dat er iets mis of verkeerd was 4/3/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ivm wellicht personeelstekort was het even wachten, maar wel de moeite waard. Heerlijk gegeten, wij hadden de schaal van โ‚ฌ52,50 en hadden daar met 3 personen genoeg aan. Volgende keer bestellen we weer hier, alleen wat vroeger๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ 3/31/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt in 1 woord top! We eten vaak sushi en deze behoord echt tot de top 3 van wat we gegeten hebben. Super vers en kwalitatief hoge producten, alles heeft echt haar eigen smaak. Daarnaast super vriendelijk te woord gestaan en de bezorging was ook super snel. Hier bestellen wij zeker weer! 3/27/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect op tijd voor Iftar! En ontzettend genoten. Edamame had iets teveel zout maar kon het er nog afschrapen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/26/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/26/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/24/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/23/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was, zoals gewoonlijk weer heerlijk genieten. 3/21/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten zeer vers en goed van kwaliteit This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/19/2023
Sushi No1. 5 stars after 3199 reviews
Sushi No1.