Reviews


5 stars after 47 reviews
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! 9/19/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had sushi besteld. Bij aankomst lag de sushi helemaal door elkaar heen. Of de bezorgen was gevallen er mee. Achteraf heeft sushi no1 het perfect en keurig afgehandeld met een nieuwe schaal sushi.👍👍 Top kwaliteit! 9/19/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik kon de 10% korting nergens invullen Ik heb gezocht en niet gevonden 9/18/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi. Bezorging wat later, maar met excuses en korting voor de volgende keer. En ook nog wat extra sushi. 9/15/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/12/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten en goede service zoals altijd! Toppers 9/11/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/6/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon prima! 9/5/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
En als verrassing een xtra box! Top.... 9/2/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/1/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/29/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was dit keer keurig netjes in orde lekkere sushi dank jullie wel. 8/28/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Matig. Zoete saus over sushi, jich. Hebben 1/3 niet opgegeten. Jammer, komen niet terug 8/26/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed gemaakt ben trots op sushi no.1 8/26/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/24/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! Bedankt voor de extra's 😁 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/23/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/23/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Op de app was het overigens niet mogelijk om voor vanavond bezorging te kiezen, op de site gelukkig wel This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/23/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze bestelling was helaas niet wat ik van jullie gewend ben. Dat kan een keer gebeuren.. Hopelijk volgende keer weer beter. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/23/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere sushi en een top service This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/23/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Overheerlijk en vers, echt een aanrader! Beste sushi in Almere! 8/22/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/22/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 8/22/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/22/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/19/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijke sushi gegeten. Ben helemaal verliefd op de dragon rol tempura. Echt een aanrader. Bedankt weer voor de goeie service en de heerlijke sushi 8/18/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/18/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/15/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/15/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed, heel attent. 8/14/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de bezorging duurde iets langer naar het eten was lekker! 8/10/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi. Letterlijk de beste sushi die ik ooit gegeten heb! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/9/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect and delicious. Thank you! :) 8/7/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/7/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerste sushi ever en top service! 8/5/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit, duidelijk vers, een van de betere in de buurt 8/5/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vers en super lekker! Top service. 8/4/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit was niet zoals we gewend zijn van jullie. 8/4/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk verse sushi, netjes op tijd bezorgd en als er een ingrediënt er niet is word je netjes gebeld en een andere optie gegeven. De site vind ik wat minder geworden aangezien ik nu niet kan zien hoe het eruit ziet, ik pak er nu maar het foldertje bij om mijn keuze te maken. 8/1/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
So delicious! The food is so good and the service as well! 7/27/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben dol op jullie shushi,lekker vers klantvriendelijk en beleefde bezorgers.en wachttijden zijn ook top!shushi no.1 echt een aanrader. 7/24/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/23/2020
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en vriendelijk ,wachttijden precies goed. 7/20/2020
Almere 5 stars after 133 reviews
Almere