Reviews


5 stars after 389 reviews
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker! 9/17/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk en goede kwaliteit. vriendelijk personeel 9/16/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, super verse sushi en vriendelijke bezorger, jullie zijn echt toppers!!!! 9/15/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/13/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk. Lekker. En op tijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk, alleen jammer dat de wasabi vergeten was. 9/9/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/5/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestellen op de website kan wat makkelijker geregeld worden. 9/3/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk 9/1/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/31/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering, wel iets vroeger dan afgesproken. Heerlijke sushi, netjes verpakt. Voor herhaling vatbaar. Een aanrader. 8/30/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen erg jammer ik had geen soya saus erbij ik dacht die doe ze dr zelf bij !!! Maar de sushi was heerlijk versss !!!! Delicoussss 🤤 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer verrukkelijke! Altijd een extraatje erbij, dat wordt enorm gewaardeerd. Tot een volgende keer weer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi. Keurig op tijd bezorgd 8/23/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top bedrijf altijd vriendelijk en super vers ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service en goede kwaliteit alles is top 8/21/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Stokjes zaten er niet bij. Had op meer gember gehoopt. Kreeg 2 bakjes Moet ik dat voortaan ergens apart bijbestellen? Bedankt voor de extra sushi! 8/20/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgduur is vrij lang al aan het begin van de avond. Verder was de sushi top! 8/19/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Voor het eerst besteld bij dit bedrijf en vestiging Almere dus hier een uitgebreide review. Normaliter koop ik onze sushi elders en zijn ervaren "sushi-eters" en vaak zelfs in Japan mogen eten. Samengevat: het smaakte heel goed met een paar "maars" (bedoeld als feedback). De kwaliteit van de rijst bij deze eerste bestelling was niet gelijk en zelfs harde stukjes te voelen! Als dat er niet was, perfect qua smaak en structuur. De bezorger die dag reed volgens mij niet geheel rustig waardoor de diverse dragon rolls er heel raar uitzagen en de bakjes van binnen helemaal besmeurd met de sauzen. Gekke presentatie maar de smaak van de rolls leed er gelukkig niet onder. De website is gedateerd, traag, producten niet informatief genoeg en het bestelproces kan beter. Maar als je tijd hebt is het prima te doen. Voldoet zeker niet aan de AVG wetgeving! Kortom: we gaan hier vaker proberen en hopelijk lossen ze bovenstaande punten op. Ben benieuwd of er daadwerkelijk iets met reviews gedaan wordt. Deze review wordt ook elders gepost en altijd bijgewerkt bij eventuele volgende bestellingen. 8/18/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect zoals altijd 8/17/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed van smaak alles vers helemaal niets te klagen. 🙌🏼❤️ 8/16/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/16/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed zo als altijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd vers eten en altijd op tijd bezorgd ! 8/12/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik durfde niet meer te bestellen omdat de afgelopen tijd de sushi rijst zuurder was , maar ben blij dat ik toch heb besteld. Sushi was net zo lekker als voorheen. Hopelijk blijft het zo. 8/11/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/11/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/9/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en keurig verzorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Sashimi zag er prima uit. Mooi formaat ook. Kreeg maar 1 bakje gember. Maar deze was wel groter dan normaal. Kan kog wel meer in This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk weer abnormaal lekker..... !!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/8/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heb al een paar keer besteld vind de sushi super lekker en ze leveren altijd binnen de tijd. Wij zijn tevreden 8/7/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/6/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas geen bakjes sojasaus erbij. Jammer anders 3 x 5 sterren. 8/6/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/3/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was helemaal super❣️ 7/31/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top! 7/30/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/30/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer stipt op tijd bezorgd en heerlijke sushi 7/27/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/25/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Geweldige service, heerlijk eten 7/23/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We vinden jullie sushi nog steeds erg lekker, maar we zijn minder enthousiast dan een jaar geleden, want toen waren de dragon rolls echt gigantisch groot en mooi gerold, nu lijkt het alsof ze net zo groot/klein zijn als de Uramaki? De smaak is echter nog steeds superlekker en de spring tartaar rolls zijn geweldig en uniek bij jullie! Daarom zijn jullie nog steeds onze favoriete sushi leverancier! 7/22/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vis is vers en sushi altijd goed van smaak we bestellen nergens anders meer. 7/15/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker en super vers....in overleg bezorging iets later maar dat was geen probleem. 7/15/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Werd pas na 90 minuten gebracht. Was wel lekker vers This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd prima in orde en altijd iets extra's..heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk 7/9/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Altijd vriendelijk als je komt afhalen of dat je eten bezorgd word ! Heerlijke verse sushi ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/4/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Sushi was niet lekker. Rijst is te plakkerig en smaakt waterig. Alsof er geen rijst azijn of iets dergelijks aan toe is gevoegd. 7/1/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was (wederom) erg lekker. De bezorgtijd was wel erg lang (ruim 2u, waar de prognose 60min was) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
AMAZING! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/27/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service. Snel geleverd en zelfs extra sushi. Top 6/26/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/26/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker, vers en bezorging mooi op tijd! En elke keer een extra erbij, top!! 6/25/2021
Almere 5 stars after 1424 reviews
Almere