Reviews


5 stars after 1072 reviews
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/29/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben heerlijk gegeten, we vonden het allen wel wat kleine porties. Zeker voor wat we betalen, mag het iets groter. 2/29/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik miste de extra sushi’s of is dat niet meer boven een bepaald orderbedrag!? 2/27/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten liet langer op zich wachten dan gepland. 2 uur en een kwartier in plaats van de verwachte 70 minuten. Eten was weer top zoals we gewend zijn This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vers, lekker en op tijd geleverd. 2/19/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Was erg lekker,maar was flink door elkaar geschud en was beetje rommetje geworden 2/14/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super tevreden, was weer heerlijk en voor herhaling vatbaar 2/13/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon helemaal top. 2/12/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Levering was sneller dan gedacht, sushi was vers en het was gewoon weer een feestje om te bestellen ❤️ 2/9/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk waren de sushi s. 2/8/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi. Vriendelijke mensen 2/6/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Uitstekende kwaliteit. Jammer alleen dat ik er thuis achter moest komen dat hij niet compleet was. Prima opgelost maar wel weer een extra ritje :-) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!!! 2/3/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect, like always! Best in Almere buiten 2/2/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/31/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website 4 sterren: mag wat meer keus. Maar wat er is, is prima. De gefrituurde sushi is echt lekker. 1/30/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed, vers en mooi op tijd geleverd zoals we gewend zijn van hun. 1/29/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, we bestellen regelmatig. En als er eens iets niet helemaal goed gaat wordt het super opgelost. Top eten top service! 1/29/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had 2 hair in my food...! 1/29/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De spicy tuna was geen spicy tuna. Er zat geen smaak aan. Erg teleurstellend vanwege dat wij altijd bij jullie bestellen. 1/22/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/21/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niets op aan te merken, gewoon lekker eten. 1/20/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke Sushi, snel geleverd, keurige bezorger. Topper, volgende keer weer. 1/19/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/19/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/16/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Food had not much to do with quality sushi. They forgot things that I asked for. Totally not what you expect. I did not eat all because it was not tasty. 1/15/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijkkkkkkk zo als altijd ❤️ 1/13/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Leuke acties/kortingen en de spaarkaart voor 5 euro korting is vind ik een snel spaarsysteem. Goede communicatie en service. 1/8/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en snel! 1/5/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt de beste in Almere. Goed van smaak en altijd vers gemaakt. 1/3/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijke sushi gegeten. Vooral de gefrituurde versie is een smakelijke variant. 1/2/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, snel bezorgt. 1/1/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/31/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was op zich lekker, maar we zijn allebei daarna ziek geworden. Hele nacht op de wc doorgebracht. Diarree en overgeven. 12/30/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super tevreden, op tijd en heerlijk 12/28/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/28/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
vriendelijke bezorger. goede kwaliteit sushi tot volgend jaar 12/27/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bedankt voor dit heerlijke kerstmaal.... Fijne kerst!!!! 12/25/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde lang maar was het wachten waard, sushi was heerlijk! 12/23/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker. Goede kwaliteit. Koolsalade ook echt lekker erbij 12/22/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/22/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi!! Niet zo handige website vwm betreft. 12/21/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
. 12/21/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
niet meer het niveau wat ik in het verleden gewend was 12/20/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/20/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk gegeten. Zelfs netjes een belletje dat bestelling 10 min later zou zijn. 12/15/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
weer lekkere sushi. mooi geplaceerd. Courier was mooi op tijd 12/13/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bedankt voor de extra sushi 12/11/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel geleverd, ruim binnen verwachtte levertijd en zeer lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/10/2023
Sushi No1. 5 stars after 3688 reviews
Sushi No1.