Reviews


5 stars after 515 reviews
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Slechts 2 zakjes saus en 1 bakje gember Verder alles in orde 1/28/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker en een heerlijk bakje sla erbij gekregen. Hier bestel ik zeker nog vaker! 1/28/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top heerlijke sushi 1/25/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/25/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1/24/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel verse sushi altijd op tijd klaar ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
vriendelijk personeel 1/22/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten👍 1/21/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!! 1/21/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 1/20/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Herhaling vatbaar 1/20/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Super vers, smaakte allemaal heerlijk! Het wachten absoluut waard :)! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Sushi viel jammer genoeg echt tegen dit keer leek niet vers en duurde erg lang. Normaal duurt het ook wel lang maar dan is de kwaliteit wel echt super. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top tent wat een beetje jammer is dat herhaaldelijk terug moet omdat je bij over 50 ,- besteld wat extra’s krijgt . 1/15/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekende kwaliteit, ontzettend genoten van de sushi, super vers! En sneller geleverd dan aangegeven! Super fijn! 1/14/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk alleen jammer dat de bestelling niet compleet was. Het is wel naar tevredenheid opgelost.... thnx 1/13/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goed! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Leuk personeel!! Kwam te vroeg, maar ze hebben moeite gedaan om het snel te maken. Zeker lekker 1/7/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn bestelling was snel klaar, ik kon het nog voor de aangeven tijd ophalen. Normaal gesproken is de sushi super lekker en goed gemaakt. Alleen vandaag zatten een harde stukken in het rijst, alsof niet alle stukken gaar waren. waardoor het niet helemaal lekker was om te eten. De smaak was wel super dus dat het rijst zo was. Was heel teleurstellend 1/6/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! Goede sushi, precies bezorgd wanneer ik had aangegeven, aanrader! 1/6/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was echt helemaal geweldig. Perfecte invulling van mijn verjaardag This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijke verse sushi en stipt op tijd klaar! 1/1/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
+ punt, Soms zit er wat gratis bij. Laat dit ook blijken op de website. Trekt ook meer klanten. Nu denkt men misschien dat er een fout is gemaakt in de verwerking van de bestelling. - punt, ipv 2 zeewiersalades was er maar 1. Als je zoiets samen zou voegen, maak dat ook duidelijk. 1/1/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere sushi en mooi op tijd thuis bezorgd, echt top!! 12/31/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg goede sushi 12/31/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hoge prijs/kwaliteit verhouding en zeer klantvriendelijk! 12/29/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/28/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekker en heel vers. mooi op tijd geleverd 12/27/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima producten en bezorging. Misschien een tip voor "startende" sushi eters om een voorstel te doen met smaak intensiteit. Verder helemaal super! 12/27/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Niet voor herhaling vatbaar. Kan de drukte zijn geweest. Zalm was niet vers en doordrenkt in chili saus. Tonijn was ok maar niet echt vers. 12/27/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit en service 12/27/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/27/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling precies op tijd klaar. Sushi smaakte erg goed. Helaas waren de edamame boontjes niet gaar en nog aan de harde kant. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In een woord geweldig! Smaakvol in alle opzichten. Voor herhaling vatbaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakte goed behalve de rijst. Rijst had geen korrelig structuur en te zwaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The soja beans were not oke. Hard and not tasteful. . This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt geweldig!!! Woon al 3 jaar in Almere en dit is echt m’n place to go!! Stelt nooit teleur, verse sushi en top service! Dank jullie wel! 12/25/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste sushi ever :)) 12/25/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/25/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Sushi was heerlijk, op tijd bezorgd (much appreciated!) Alleen jammer dat de gratis Edamame salade niet bijgeleverd was. Voor de rest was t top! 12/24/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging, rijst was precies goed, en bedankt voor de extra sushi! Beste sushi in Almere 12/24/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is geweldig jullie sushi wij genieten er van 12/24/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer super lekker! Alleen had ik aangegeven tijdens de bestelling dat het voor 2 zwangere vrouwen was, en of hier rekening mee gehouden kon worden. Helaas kregen we gratis een sushi rol met krab, dit mogen we niet. Dus dit was een teleurstelling. Verder is het altijd perfect. 12/23/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/22/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt lekker!!!! 12/21/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/20/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel erg bedankt weer voor de lekkerste sushi :) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De sushi is echt onwijs lekker, we bestellen regelmatig, helaas wordt er altijd weinig soyasaus mee geven, gister helemaal geen Soya saus en geen stokjes, gelukkig heb ik wat in huis anders was t wel vervelend geweest. 12/18/2021
Sushi No1. 5 stars after 1960 reviews
Sushi No1.