Reviews


5 stars after 697 reviews
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was super heerlijk , we genoten van elk stuk. 10/6/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd op tijd bezorgd en vers gemaakt. De spaarkaart system loont echt: voor bestelling boven 50 euro hebt ik weer 5 euro korting ontvangen voor je volgende bestelling. Echt een toppertje! 10/6/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd super lekker en vers. 10/5/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi 🍣 10/4/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Via de website makkelijk te bestellen. Keurige jongeman aan de deur en de sushi was vers en zalig . Echt genoten van de sushi, de koolsla was flauw maar beter zelf zout toevoegen dan dat t te zout is👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/2/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het bezorgen duurt altijd vreselijk lang… ook ver buiten de 65minuten die aangegeven wordt… het is dat de sushi zo lekker is anders bestelde ik ergens anders 10/1/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel en lekkerrr 9/29/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/29/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/28/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/24/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, de sashimi is zeker aan te raden!! heerlijke dunne, grote plakjes, vol van smaak. 9/24/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 9/23/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/23/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Er zat een vlieg op mijn sushi 9/22/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd. Vriendelijke bezorgster. Eten zoals altijd, uitstekend. 9/20/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben hier voor het eerst besteld. 2 pokebowls met geflambeerde zalm en wat was het lekker!! De rijst was vers , vis was vers dat proef je gelijk! Het enige was dat een grote portie niet echt groot is maar meer normaal mijn man zat niet helemaal vol maar dat is ook het enige! Heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar!! 9/19/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk!! 9/15/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/15/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The delivery was perfectly on time, the delivery young man was very nice and friendly. The food was delicious. I will definitely order again. 9/15/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijke verse goed gevulde sushi. Bezorging is uitstekend en correct. 9/14/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De lekkerste sushi en pokebowls! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
lekker. goede kwaliteit. en lekker op tijd klaar om op te halen 9/7/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We zijn zo blij en vinden het zo lekker en professioneel gemaakt, dat we al 3 keer hebben besteld en bij het Hotel Holoday Inn hebben laten bezorgen! De dame die het eten komt brengen is heel vriendelijk en aardig! Het eten is fantastisch! Aanrader! 9/6/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was echt heerlijk 9/5/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Papieren tas was gevallen, producten zagen er niet meer uit zoals op de website. bezorger heeft zich verontschuldigd. 8/31/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/31/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat de aktie van een extra box bij je hoge bestelling er niet meer is. Heel lekkere sushi keer op keer en goede service! 8/29/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd. 8/29/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten. Bedankt. 8/29/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Veel later geleverd dan jullie eigen aangegeven levertijd, helaas, vorige keer namelijk stipt op tijd. 8/26/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere sushi!! Zeker vaker bestellen. 8/25/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/25/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker. Super service, ook aan de telefoon wanneer je een vraag stelt. En we krijgen vaak iets extra's erbij. Kan het iedereen aanraden 8/25/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Warme rijst en 2 uur gewacht op de order 8/24/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/24/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was weer heerlijk! Snel bezorgd op maandag, heel fijn! 8/22/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
20 minuten tr laat This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/21/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De geleverde sushi was heerlijk zoals gewoonlijk alleen helaas slordig geleverd. Ze zaten gepropt op elkaar en lagen schuin in het bakje. Ook gaf ik duidelijk bij mijn bestelling aan dat ik graag 3 zakjes soya wilde en belde daarna nog voor de zekerheid, uiteindelijk maar 2 zakjes gekregen. Ook hoefde ik geen wasabi wat toch wel was geleverd. 8/20/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk sushi. 8/20/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
8/20/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
niet geleverd wat besteld was en wat wel geleverd was was gewoon zeer slecht van kwaliteit alle tempura was zacht. slechte show 8/20/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde veel langer dan opgegeven maar eten was geweldig 8/19/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij zijn altijd heel tevreden, helaas zijn ze deze keer de sojasaus en stokjes vergeten erbij te doen. Maar ja als dat alles is.... 8/18/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wel 3 paar stokjes, maar geen 3 bakjes gember. Heb dus geen extra gember gehad bij bestelling voor 3 personen....Had wel om extra gember gevraagd. Verder was de sushi en sashimi prima 8/15/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heb voor een gezelschap van 12 mensen sushi besteld. Prima op tijd. goede kwaliteit en iedereen heeft ervan genoten. 8/11/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect as usual! 8/10/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/8/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor het eerst hier besteld en het was heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/7/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb helaas niet gekregen wat ik had besteld. De vegetarische rollen waren niet vegetarisch en kreeg ook iets wat ik niet besteld had. Vandaag aan de diaree helaas!!! 8/6/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo als altijd perfect! 8/4/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/4/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/4/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/10 geweldig, beste sushi in Almere & heel erg leuk personeel. Roomkaas/zalm is favoriet, nergens zo lekker als hier. 8/1/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed bezig This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/31/2022
Sushi No1. 5 stars after 2741 reviews
Sushi No1.