Reviews


5 stars after 329 reviews
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg goed!! Bedankt voor de goede kwaliteit en goede service 6/22/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima. 6/21/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt super lekker sushi en mooi op tijd geleverd. Voor herhaling vatbaar. 6/19/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging veel te laat. Website: accountgegevens blijven nog steeds niet allemaal onthouden. Huisnummer moet ik keer op keer invullen en al log je in als vaste klant, de vraag blijft komen of bezorgen wel in jouw postcode plaatsvindt! 6/18/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker! 6/17/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vaak besteld en altijd prima kwaliteit maar deze keer erg droog. En zeewier taai. 6/17/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
6/9/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Being a big fan of this restaurant i was sadly disappointed yesterday with my order. I always, always find it is delicious. However, yesterday the rice was hard and also tasted weird. I didnt eat it. Im so sorry about this review because i think you are amazing and you always prepare your dishes really well but the quality of the food yesterday was not as per your standards. 6/8/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Extra persoonlijke service gekregen vandaag! Tonijn vergeten in de springroll, maar werd rechtgetrokken door een bezorging van tonijn sashimi. Altijd top service hier! 6/7/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/7/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd was de sushi weer heerlijk! 6/5/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top kwaliteit! 6/4/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Er was een deel van de bestelling vergeten, dat is later als nog geleverd. 5/31/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vers, heerlijk en op tijd bezorgd. 5/31/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/31/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/31/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/29/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Amazing! 5/29/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vandaag weer heerlijk gegeten... Zo smaakvol!!!! Echt TOP!!! 5/28/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik bond de sushi zachter en smakelijker dan normaal. Net verpakt, snelle levering en goed gevulde bakjes gember (haf extra gekregen) 5/25/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste sushi van Almere!!! 5/25/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top 👍😊 5/21/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 5/21/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerste sushi van almere buiten 5/20/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker en super vers. 5/19/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/17/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service en top kwaliteit 5/17/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit. Netjes op het afgesproken tijdstip geleverd. 5/15/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super lekker. ik had als notitie gezet: geen stokjes. Kreeg ze wel. 5/15/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, altijd vers, vriendelijke levering, helemaal top! 5/14/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk verse sushi , lief personeel en altijd op tijd ! Top top top 5/10/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd top!! 5/8/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Amazing! Delicious food, is the second time I ordered and I love them. Recommend them 100%. 5/8/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi’s. Wij zijn ook blij met alles crunchy, cheesy, crispy, spicy. Tasty! 5/5/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk zoals altijd 5/4/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, en binnen de opgegeven tijd bezorgd 5/3/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben nu al vaak besteld bij Sushi nr.1 en ik kan niet anders zeggen dat ze 5 sterren verdienen! Service is top, bezorging is top en het belangrijkste de sushi is heerlijk! 5/3/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was top! Jammer dat het niet warm was. 5/1/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker 👍🏼 4/28/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker en flinke sushi's! Favoriet bij ons. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top dat ze contact opnemen als iets niet klopt This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was wederom super......NO.1 for me. 4/23/2021
Almere 5 stars after 1129 reviews
Almere