Reviews


5 stars after 1119 reviews
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Topnkwaliteit sushi! Wel een beetje prijzig, maar dit is echt een hoogstandje qua smaakbeleving van sushi. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed en vers en nog steeds de beste van Almere. 6/10/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 6/8/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten alleen jammer dat het altijd erg lang duurt voordat het bezorgd wordt. 6/6/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Achteraf fooi betalen is niet gelukt. 6/3/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd vers bereid ! Vriendelijk personeel en netjes op tijd klaar ✅ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig, heerlijk en fantastisch mooi gemaakt 5/31/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt de beste van Almere. Vers, lekker en op tijd bezorgd. 5/23/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niets te klagen 👍🏻 5/23/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De kwaliteit van de sushi was beduidend minder vergeleken met de nieuwe hoge prijzen. Ook was de levering bijna een uur te laat. Als je daar er over belt heeft de verkoper geen klantvriendelijke toon alsof die geen zin heeft om klanten te woord te staan. 5/21/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd..... het was weer heerlijk!!!! Thnx voor de extra sushi....! 5/20/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We zijn altijd zeer tevreden alleen had deze keer de bezorger te hard over de hobbels gefietst. De sushi lag ondersteboven in de bakjes. 5/18/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/16/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/9/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In het verleden heb ik al eerder aangegeven dat wanneer er warm element in het gerecht zit dit niet koud moet zijn. in de Tempura temaki zat 1 stukje tempura en dat ene stukje was koud, het was niet lauw maar gewoon koud, d.w.z. dat dit tempura eerder was klaar gemaakt. Voor mij een reden om nadat ik hier eerder een opmerking over heb gemaakt een andere sushi restaurant. 5/8/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon goed 5/4/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/3/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer erg lekker bestel altijd hier heel vers. 5/3/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi 👍 4/30/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super kwaliteit en mooi op tijd geleverd 4/25/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/22/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd tevreden! 😊 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb aangegeven dat ik geen mais wilde, maar toch zat het op de bowl. Dit is al een keer eerder gebeurd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker sushi wel jammer dat het gratis pakket van boven de 25 euro er niet bij zat terwijl we een rekening hadden van 75 €. Volgende keer bestellen we zeker weer. 4/13/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/5/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging was op tijd en het eten was weer heerlijk. 4/4/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was top! Fried ebi was onze FAV! 4/1/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Netjes op tijd. 4/1/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeeerlijk sushi!!! 3/30/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer overheerlijk! 3/26/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tweede keer in 4 dagen, coleslaw is heerlijk. 3/26/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pokebowl viel tegen, echt een minimale hoeveelheid tonijn (paar kleine stukjes) en maximale hoeveelheid rijst. De bowl zou 550ml moeten zijn, voor de grap eens op de weegschaal gezet en was maar 420ml inclusief verpakking. Vorige keer ookal gedoe met pokebowls (grote besteld, kleine gekregen). Jammer dat er zo bezuinigd word. Volgende keer maar Poke Perfect proberen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi een stuk kleiner dan normaal & de mais lag los van de sushi zelf. Meestal is de kwaliteit beter. 3/23/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
3/22/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nog steeds de beste van Almere. Vers en erg lekker. 3/19/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alijd vers en erg lekker. Nog steeds de beste in Almere. 3/11/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/9/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/6/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/29/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben heerlijk gegeten, we vonden het allen wel wat kleine porties. Zeker voor wat we betalen, mag het iets groter. 2/29/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik miste de extra sushi’s of is dat niet meer boven een bepaald orderbedrag!? 2/27/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten liet langer op zich wachten dan gepland. 2 uur en een kwartier in plaats van de verwachte 70 minuten. Eten was weer top zoals we gewend zijn This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vers, lekker en op tijd geleverd. 2/19/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Was erg lekker,maar was flink door elkaar geschud en was beetje rommetje geworden 2/14/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super tevreden, was weer heerlijk en voor herhaling vatbaar 2/13/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon helemaal top. 2/12/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2024
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Levering was sneller dan gedacht, sushi was vers en het was gewoon weer een feestje om te bestellen ❤️ 2/9/2024
Sushi No1. 5 stars after 3910 reviews
Sushi No1.