Reviews


5 stars after 779 reviews
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service, snel, vers en altijd een extraatje 1/28/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en echt een leuke attentie gekregen voor mijn jarige dochter. Dank daarvoor 😉 1/26/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom erg lekker, vers en op tijd geleverd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/22/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/16/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vers zoals we van hun gewend zijn. Altijd goed 👍🏾 1/13/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/12/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit, punctuele bezorging en nette prijs. Kortom verspil je geld niet aan al die middelmatige all-you-can-eat zaken, maar bestel gewoon bij Sushi no.1. 1/12/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/8/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Volgende x graag 2 paar chop sticks/ eetstokjes. Ik had nu voor 1 persoon This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/8/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Very good taste, fresh and good delivery. Just like the other 2 times we ordered at Sushino1 1/6/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorgers vinden het vaak te veel werk om goed op de bon te kijken bij opmerkingen. Verder is de sushi altijd vers en lekker! 1/5/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top!!! Snelle levering! Altijd vers en smaakt fantastisch 1/3/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Later bezorgd dan was afgesproken en voor de tweede keer ontbrak de chilisaus bij de chickenwings, miniloempia's en gefrituurde garnalen. 1/3/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk verse sushi en goede prijs/kwaliteitsverhouding. 1/2/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/2/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/1/2023
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
12/30/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
we wilden geen stokjes. dat stond in de opmerking. we hebben zelf genoeg stokjes thuis 12/29/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/28/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/27/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het is prima 12/27/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ze zijn gewoon de lekkerste van Almere en ik ben dan ook bijna altijd super tevreden! 12/26/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi & poke bowl was heerlijk! Daarnaast was de bezorging ook snel. We hebben ook een extra bakje sushi ontvangen en een cadeautje. Heel erg bedankt daarvoor, top service!! 12/26/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd en super lekker zoals altijd 12/26/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor het eerst hier besteld. Goede, verse , lekkere sushi. Ook de springroll met tonijn was top. Groot formaat! Ga hier zeker nogmaals bestellen. 12/26/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect! Vriendelijk en eten smaakt ook heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/25/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit en smaak waren voortreffelijk. Helaas ontbrak de chilisaus en was de levering iets aan de late kant. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/25/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/20/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heel vaak hier besteld. Kwaliteit blijft onverminderd hoog, service ook top, altijd vriendelijk, denken oplossing gericht mee. Bezorgtijd is soms wat lang. Zeker een aanrader! 12/19/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer super heerlijk gegeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/18/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker!!! 12/17/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/13/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/11/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel goed gedaan, ik geef 10👍 12/10/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De box die normaal bij een bestelling van €25 of meer zit ontbreekt 🤔 volgens de advertentie van elke week 3 andere sushi staat in week 4 dat de gratis box niet van toepassing is❓dit staat boven de zeewier salade, dit is een gratis box en begrijp ik dat je dan 2 x dezelfde krijgt, dus logisch geen gratis box, De dame die de bestelling kwam brengen zal mij bellen vandaag (niet gebeld). Dus niet blij Als ik toch klaag was de saté koud 12/10/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Weinig bieslook gebruikt. Leek niet als op het plaatje. Stokjes waren vergeten. In de zeewier zaten wat bruine sliertjes. Geen idee of dat normaal is. Verder alles prima van smaak 12/9/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
een beetje te laat bezorgd 12/8/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service en goede sushi This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/4/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Normaal niks op aan te merken maar deze keer kwam mijn bestelling bijna 2 uur later terwijl de website aangaf dat het ongeveer 65 min zou duren. Sommige stukjes vlees van de yakitori waren hard. Rijst in de pokebowl was papperig en de tempura prawns waren dood gefrituurd. Erg jammer normaal heel tevreden maar deze keer was er gewoon te veel niet goed. 12/3/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/3/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd waren de sushi’s heerlijk en lekker vers! 12/1/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 11/30/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!! Voor ons de beste sushi van Almere. Goede kwaliteit en leuke acties This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sorry dat het mis ging met hey adres!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/22/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd: Prima 11/22/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd uitstekend This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/20/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten kwam een half uur te laat. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/20/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal bestellen we ergens anders maar daar was het te druk. Dus bij Sushi no.1 beland. Ik vond het erg lekker. 11/14/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Sushi No.1 Almere Noordeinde 47 036 750 0454
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top op alle fronten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Sushi No1. 5 stars after 2880 reviews
Sushi No1.