Reviews


5 stars after 561 reviews
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was zoals gewoonlijk weer prima in orde en erg smakelijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/10/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/9/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/2/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Awesome as always 9/2/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi op tijd en heerlijke sushi 8/31/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/30/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 8/22/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top 8/15/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Good as always 8/14/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, genoten . Keurig geleverd en een heerlijke gratis traktatie. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/13/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voorheen was het een stuk beter! 8/11/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wederom aangegeven geen stokjes en gember te willen ontvangen maar helaas zat het er weer bij. Volgens mij al de vierde of vijfde keer dat dit fout gaat. Verder prima sushi. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/30/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Snelle service lekker eten .werd snel en vriendelijk geholpen aan de telefoon. 7/29/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Beste sushi en service van Alkmaar 7/29/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
By a mile or two the best shusi in town the website coul dbe improved, contact me on how... 7/28/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/26/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer super lekker goede kwaliteit en super service 7/22/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/19/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/17/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/16/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was allemaal top! 7/15/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/2/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Prima sushi, wellicht de beste van Alkmaar. Maarrrrrr....iedere keer(4e of 5e keer inmiddels) geef ik in het keuzemenu aan dat we geen stokjes, gember, wasabi en servetten hoeven en toch krijgen we het er iedere keer in veelvoud bij. Beetje zonde en onnodig. 6/29/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/21/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/18/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zelfs gratis portie erbij! 5/31/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/28/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/30/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was veel te laat en zat geen wasabi en stokjes bij. 4/28/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/19/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals alijd heerlijke sushi, snelle bezorging door prettige bezorger. Aanrader 4/18/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/16/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk gegeten, wij zijn fan van deze shushi. 4/15/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/2/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben heerlijk genoten van de sushi. Erg lekker en snelle service! 4/1/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/28/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ALTIJD PERFECT 3/25/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/22/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste Sushi van Alkmaar! Gister werd er helemaal gebelt dat de bestelling 10 min later kwam ivm de sneeuw! Netjes hoor! 3/11/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/10/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/5/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/5/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/3/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch lekker was het weer. Sushi is vers. Ik vindt zelf deze de beste en ik ben behoorlijk kieskeurig. Top, bedankt! 3/2/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker veel wasabi! Helemaal top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/26/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor ons de lekkerste sushi bij sushi no 1. Altijd super vers en het wordt ook altijd keurig op de afgesproken tijd afgeleverd. 2/24/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/17/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/17/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! En vers This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/12/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The best sushi in Alkmaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/12/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
2/4/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi, snel geleverd. Helemaal prima. Ook veel vegetarische keuze. 2/1/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2023
Sushi No1. 5 stars after 3786 reviews
Sushi No1.