Reviews


5 stars after 567 reviews
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
I have ordered multiple times from Sushi no.1 and I have no issues. When I ordered last night, when i opened the packet, all the sushi was upside down and not neat. I was disappointed the in service. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker zoals altijd ! 5/11/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel geleverd en super lekker! 4/18/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/17/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Bestellen altijd onze sushi hier, voor het eerst een veggie menu, ook goed ontvangen. Vriendelijk gebeld, toen het 15 min later werd. Vriendelijke bezorger. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar. 4/13/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging was 20 min te laat. Sushi was verder heerlijk 🀀 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
It’s finger licking good. Sushitoppers! 4/5/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De zalm was dit keer niet vers en deboontjes waren echt oud, ik hoop dat dit snel weer beter wordt , bestel graag bij jullie! 4/5/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi was erg lekker! Vers en goed van smaak. Was eerder klaar zoals ik had gevraagd. Website werkt niet fijn. Kan niet terug klikken als ik iets heb toegevoegd aan mijn bestelling. Moet weer naar de homepage. 3/12/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging zelfs op vrijdag avond! ^_^ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/7/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/1/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bedankt voor de verjaardagskaart 2/21/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Viel wederom weer tegen..sushi veel tewarm. En mijn soja boontjes helemaal koud. Jmmr. Was altijd goed valt de laatste paar x echt tegen als we hebben besteld. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Super vers en heerlijk van smaak. 2/16/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 2/16/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel geleverd. Vers. Top product. πŸ‘πŸ» 2/5/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect 1/30/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/21/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en de bezorging was mooi op tijd 1/19/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top! dank en tot snel 1/15/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/13/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en keurig optijd bezorgd 1/10/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect op tijd geleverd Heerlijk gegeten! 1/2/2024
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik had echt een grote bestelling boven de 100 euro maar de sauzen op de suhsi hadden het niet overleefd.Met bezorgen waardoor alle saus op de deksel geplakt was,en de duhsi er niet meer uit zag het leek als of de sushi op zijn kop bezorgd was. De suhsi die het overleefd hadden waren wel echt lekker. Maar wel echt jammer als je het zo thuis krijgt zonde van het werk en smaak. 12/29/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect! Altijd heel smakelijk en snel bezorgd. Een klein minpuntje vind ik de hoeveelheid plastic verpakkingen. Kartonnen verpakkingen zou een beter alternatief zijn. 12/26/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Normaal prima, vandaag erg slecht. Had gebeld ivm dat er op de website stond dat de bestelling was geleverd en ik niks gehad had. Antwoord: alles komt, ik heb het druk ik ben alleen.. geen adres gevraagd niks. Vervolgens was het eten erg plakkerig en zeker niet vers, mijn kat eet altijd zonder twijfel rauwe vis vandaag twijfelde hij en at het niet op. Katten zijn kieskeurig en kunnen zonder twijfel ruiken of iets bedorven is of niet. Jammer dit zowel service als eten als bezorging. 12/23/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer besteld hier. Eigen sushi restaurant op vakantie. Goede vervanger πŸ‘πŸ» πŸŽ„ 12/23/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/22/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Alles maar een 1 gegeven hopende dat eindelijk een keer de bestelling naar wens wordt geleverd. Iedere geef ik aan in het speciale gedeelte in het bestelproces geen stokjes, geen gember. En iedere keer krijgen we ze toch en gaan ze ongebruikt de vuilnisbak in. Hoe moeilijk/makkelijk kan het zijn. 12/21/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Always freshest sushi at sushi no.1 12/20/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd kunnen ophalen 12/18/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste sushi van Alkmaar en omstreken, snelle levering en veel keuze 12/16/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The website could use an update make it easier to order. But the food is outstanding 12/16/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor het eerst bij jullie besteld en heerlijk gegeten. Optijd bezorgd. Heb de bezorger een fooi gegeven. Dank jullie wel! 12/11/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fooi cash gegeven hoor:) 12/4/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste sushi van Alkmaar, altijd lekker en altijd vers. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
uitstekend behalve de serie van 8 in het doosje. die leek niet vers. beet je taai. verder top 12/2/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/12/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Snelle service. 11/8/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste sushi in Alkmaar! 11/3/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! Mooie zachte rijst. Verse vis. Lekkere smaken This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/22/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super 10/13/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/6/2023
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!! 10/6/2023
Sushi No1. 5 stars after 3878 reviews
Sushi No1.