Reviews


5 stars after 383 reviews
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg smaakvol en zeer tevreden This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk as usual waarvoor dank!! 8/13/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als altijd perfect!!!!! Zo blij met sushi no 1! 7/22/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/21/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was echt heel lekker. Snel klaar vers gemaakt. 7/15/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en werd binnen de aangegeven tijd bezorg. Als opbouwende kritiek: de uramaki gaan per 4 of 8, maar is per soort niet helemaal duidelijk aangegeven hoeveel je er dan krijgt. Maar verder top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was weer heerlijk en de bezorgers zijn altijd vriendelijk 6/25/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/10/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke Sushi, altijd vers, snelle vriendelijke service. Wat mij betreft de beste van Alkmaar! 6/1/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd was het eten weer ongelooflijk lekker! We bestellen hier altijd graag en iedere keer weer verrast door hoe goed het allemaal smaakt! 5/26/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Bestelling gedaan wegens drukte even wat later… maar telefonisch werd dat medegedeeld met excuses en een attentie…. Super! Lekker gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar 💪 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super. Eigenaar maakt de sushi geweldig klaar 5/17/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goede kwaliteit sushi!! 5/12/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/9/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/25/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/21/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen maar top!! 4/20/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/18/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verse sushi, het ziet er super uit en smaakt fantastisch. Geen sushi point meer voor ons! 4/15/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn bestelling stond klaar op de afgesproken tijd. De sushi was, zoals iedere keer, weer fantastisch!! Ook de bonus-sushi, als je meer dan € 25 besteld, is een flinke schaal. Dus zeker de moeite waard om meer dan € 25 te bestellen! 4/14/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, op afgesproken tijd klaar. Helaas geen veggie menu optie beschikbaar 4/6/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeelijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 3/29/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zou alleen wat meer variatie willen in de menu’s 3/26/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/22/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was geweldig. De spring rolls zijn echt een aanrader! 3/19/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten 3/7/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele lekkere sushi en we kregen er een gratis bakje bij!! 3/3/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zo ontzettend lekker! 3/2/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi waren, zoals altijd, weer heerlijk! 2/26/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was ondanks de storm, goeie service. En uiteraard erg lekker 2/21/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd en verrukkelijke Sushi 🥰 2/19/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/19/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal gesproken geef ik 5 sterren, maar de sushi viel vandaag uit elkaar (niet strak in de rijst) en was niet zo mooi gesneden als het normaal is (normaal zijn het allemaal precies gelijke stukken). Vind dit wel de beste sushi van Alkmaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service! Heerlijke sushi! 2/12/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Topbedrijf topmensen! 2/12/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, prima service! 2/9/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer genieten 2/7/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect. Beste van Alkmaar! Nooit meer anders. Dank allen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk, mijn complimenten 2/5/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerljjk gegeten 1/28/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik hou de tel niet bij, maar de zalm tartaar rol heb ik al aardig wat keren besteld.. zo ook vanavond maar het viel heel erg tegen deze keer helaas, heel veel gebakken uitjes.. verder zat er weinig in.. ben er misselijk van.. Op de spicy krab sushi zaten ook geen spicy kruiden.. 1/26/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! De bonen hadden deze keer een hele muffe smaak, niet lekker! Verder helemaal top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is echt heerlijk! 1/17/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2022
Sushi No1. 5 stars after 2581 reviews
Sushi No1.