Reviews


5 stars after 330 reviews
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerljjk gegeten 1/28/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik hou de tel niet bij, maar de zalm tartaar rol heb ik al aardig wat keren besteld.. zo ook vanavond maar het viel heel erg tegen deze keer helaas, heel veel gebakken uitjes.. verder zat er weinig in.. ben er misselijk van.. Op de spicy krab sushi zaten ook geen spicy kruiden.. 1/26/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! De bonen hadden deze keer een hele muffe smaak, niet lekker! Verder helemaal top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is echt heerlijk! 1/17/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top geregeld.bestelling stond klaar en werd vriendelijk geholpen 1/14/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en de geflambeerde sushi was zelfs nog wat lauwwarm. Zó ontzettend lekker πŸ˜‹ 1/14/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/13/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het ziet er prachtig uit en smaakt superπŸ‘Œ 1/11/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De allerbeste Sushi van Alkmaar en omstreken! Heerlijk & altijd vers! En gemakkelijk online te bestellen, efficiënt & vriendelijk! Kortom top! 1/11/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig 1/8/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De lekkerste afhaal sushi van Alkmaar! 1/7/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering en heerlijke sushi. 1/5/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker Jullie zijn de beste van Alkmaar 1/4/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/31/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/31/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Afgelopen periode regelmatig besteld. Eten is perfect en wordt snel en vriendelijk bezorgd. Ook de gratis sushi box is zeer attent. 12/28/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Had de bestelling per ongeluk op eerste kerstdag geplaatst ipv op tweede kerstdag. Sushi no1 stond dus op 1e kerst voor de deur. Na uitleg werd de bestelling meegenomen en de volgende dag kwam de bestelling wederom. Beide dagen op de precieze tijd. En de sushi smaakte weer top. 12/27/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij vonden de sushi uitzonderlijk lekker, goede smaken, kleur en textuur. Zeker een aanrader! 12/27/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/23/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima levering op de afgesproken tijd. De sushi was zoals altijd super. Beste sushi van Alkmaar 12/20/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De allerlekkerste sushi!!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers sushi :) smaakvol :) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/11/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste sushi 🍣 πŸ˜‹ 12/10/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste sushi van Alkmaar & omstreken! En top service 12/7/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wel een klein beetje duur maar het is wel altijd top kwaliteit, heel erg goed 12/7/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/3/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verse sushi. Bezorging zou 50 minuten duren maar het eten werd binnen een half uur bezorgd. Het geheel werd geleverd met meer dan genoeg soya saus, wasabi en gember. Vooral de sushi spring rolls waren erg smakelijk. We gaan hier zeker vaker bestellen. 12/1/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de eerste keer besteld, meer dan tevreden. 11/26/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wauw! Zo lekker πŸ˜‹ Op aanraden van vrienden besteld 11/20/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk! 11/20/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was zeer lekker. Aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/4/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste sushi van Alkmaar! 10/30/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/30/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/29/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verse sushi! Ik heb veel sushi tenten uitgeprobeerd dit is echt de beste sushi restaurant van Alkmaar. 10/26/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
By far the best sushi in town This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!!! Extra sushi als verrassing! Beste sushi uit Alkmaar 10/23/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijk personeel, bestelling was op tijd klaar, en de sushi lekker! 10/18/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer overheerlijke Sushi en vriendelijke bezorger. Mijn go2 plek voor sushi thuis. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk en snel bezorgd. Wij bestellen hier zeker nog een keer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Sushi No1. 5 stars after 1960 reviews
Sushi No1.