Reviews


5 stars after 412 reviews
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en bezorgd op het gewenste tijdstip. Super! 11/17/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer heerlijk gegeten!!! 11/15/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/11/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/9/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon TOP 11/8/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/31/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/28/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was net als altijd weer super goed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom weer heerlijk 10/21/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! 10/20/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/14/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was super lit :D 10/7/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi! Snelle service. 10/1/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bedankt voor de extra (gratis) sushi's 9/29/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/21/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al vaker besteld, nog steeds hele hoge kwaliteit sushi. Er was iets kleins met de bezorging maar ik werd opgebeld om een oplossing te vinden, zelfs de twee euro bestelkosten terug gekregen waar ik al niet meer aan dacht. 9/14/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/12/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom top! Lekker vers 👌 9/10/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit van de sushi minder dan vorige keren. Deze keer o.a. zalmspringrol besteld. Echter ik vraag me af of er zalm in zat want het smaakte alleen naar gefrituurde uiensnippers, niet lekker. Verder prima verzorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super! 8/31/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Na openen bestelling geen zeewiersalade aangetroffen. Stel voor dit bij volgende bestelling te compenseren. Verder alles prima 8/31/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker zoals altijd! Heerlijk vers, en een plus punt voor de snelle bezorging. 8/23/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De versheid van de sushi is te proeven. Heerlijk! Ook snel en netjes afgeleverd. 8/23/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/21/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke en verse sushi! Een van de beste in Alkmaar 8/20/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi, snelle levering. Altijd tevreden! 8/20/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg smaakvol en zeer tevreden This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk as usual waarvoor dank!! 8/13/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als altijd perfect!!!!! Zo blij met sushi no 1! 7/22/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/21/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was echt heel lekker. Snel klaar vers gemaakt. 7/15/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en werd binnen de aangegeven tijd bezorg. Als opbouwende kritiek: de uramaki gaan per 4 of 8, maar is per soort niet helemaal duidelijk aangegeven hoeveel je er dan krijgt. Maar verder top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was weer heerlijk en de bezorgers zijn altijd vriendelijk 6/25/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/10/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke Sushi, altijd vers, snelle vriendelijke service. Wat mij betreft de beste van Alkmaar! 6/1/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd was het eten weer ongelooflijk lekker! We bestellen hier altijd graag en iedere keer weer verrast door hoe goed het allemaal smaakt! 5/26/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/23/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Bestelling gedaan wegens drukte even wat later… maar telefonisch werd dat medegedeeld met excuses en een attentie…. Super! Lekker gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar 💪 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super. Eigenaar maakt de sushi geweldig klaar 5/17/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goede kwaliteit sushi!! 5/12/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/9/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/6/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/25/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/21/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen maar top!! 4/20/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/18/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/16/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verse sushi, het ziet er super uit en smaakt fantastisch. Geen sushi point meer voor ons! 4/15/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn bestelling stond klaar op de afgesproken tijd. De sushi was, zoals iedere keer, weer fantastisch!! Ook de bonus-sushi, als je meer dan € 25 besteld, is een flinke schaal. Dus zeker de moeite waard om meer dan € 25 te bestellen! 4/14/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/10/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, op afgesproken tijd klaar. Helaas geen veggie menu optie beschikbaar 4/6/2022
Sushi no 1 Alkmaar ritsevoort 31 0725318488
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeelijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Sushi No1. 5 stars after 2903 reviews
Sushi No1.