Reviews


5 stars after 1359 reviews
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd hele lekkere verse sushi! Zeker een aanrader This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tegenvaller is dat de sushi flink kleiner geworden zijn, en prijs gelijk gebleven. Jammer zal ik toch naar ander uit moeten wijken This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/14/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk πŸ˜‹πŸ˜‹ 4/13/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk 4/5/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/5/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verse sushi. Meegegeven verzoek omtrent verpakken zeer netjes uitgevoerd. Helemaal top. 4/5/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/3/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer top 4/1/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker 3/28/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd is het weer goed als je wensen heb word hier echt heel goed naar geluisterd top zaak !! 3/27/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere sushi 3/25/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en top bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/23/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Quick delivery, tasty sushi as always 3/22/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/21/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Zonde ik woon 2minuten om de hoek 18:20 besteld 20:30bezorgd 2uur en 10minuten is om depressief van te worden 3/20/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/16/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! 3/16/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/16/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/15/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwam eerder aan dan gepland we bestellen altijd hier en altijd lekker 3/15/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/14/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Service en kwaliteit is top maar binnen 2 jaar sterke prijsstijgingen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer super lekker , This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat de edamame koelkast koud was ipv warm. Verder was het erg lekker. Kwartier te vroeg bezorgd, 18:45 bezorgd terwijl we het pas 19:00/15 wilden hebben. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/9/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sojasaus zat er niet bij. Had gelukkig nog wat staan anders had ik gebeld. Maar wel slordig, voorgaande keren was dat gewoon prima. 3/8/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Meest lekkere sushi ooit! Vers en goede flinke stukken vis/vulling!! 3/8/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en goed verzorgd! 3/2/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten! Tot zeker de volgende keer! 3/1/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! 2/26/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd bij jullie heerlijke verse sushi en de beste!!! Glutenvrij voor mij altijd is nooit een probleem en gaat altijd goed !! Top!!! 2/24/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk πŸ‘Œ 2/23/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas duurde onwijs lang en reden van de bezorger was me fiets is leeg. Waardoor het 1.5 uur duurde. Eten is super lekker en goed verzorgd 2/23/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
supervers, heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Super lekkerπŸ‘πŸΌ 2/17/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit eten, en goede bezorgservice. Er ontbrak iets en dat werd zsm weer bezorgd. Top! 2/16/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/15/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/13/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Complimenten snel bezorgd, vriendelijke bezorger! Heerlijke sushi 2/7/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
zoals vanouds heerlijk en top service !! 2/6/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Erg lekkere sushi en handrolls 2/6/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/5/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/3/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeker voor herhaling vatbaar!πŸ˜€ 1/31/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling stond keurig klaar op het afgesproken tijdstip. De sushi was ook nog erg lekker. Wij zullen zeker vaker bestellen. 1/29/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 1/29/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Longstanding customer having returned from a little away time. The quality seem to have dropped from where it was before. Not sure it's the supplier/supplied product or process, but if this doesn't change I think we will want to go somewhere else. 1/29/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Sushi No.1 Leidschendam Damlaan 1F 070 444 3764
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Sushi No1. 5 stars after 3786 reviews
Sushi No1.