Reviews


5 stars after 149 reviews
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2023
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Veruit de beste sushi van heel Lelystad. Heb ze allemaal geprobeerd maar deze heet met recht No1 1/26/2023
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2023
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor mij op alle punten 5 sterren! Super lekker! 1/5/2023
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik werd erg vriendelijk geholpen aan de telefoon toen de kortingcode het niet deed. Bestelling kwam snel en het was erg lekker. 1/4/2023
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Fantastisch gegeten. Enige min pintje was het ontbreken van de stokjes. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/1/2023
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kwaliteit is elke keer weer prima! 12/29/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zeer goede smaak. Voor het.eerst iets besteld bij jullie. Bezorging was laat maar dat is voor iedereen een probleem dus maakt niet uit. 12/28/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en bedankt voor de extraatjes 12/19/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwam veel sneller dan verwacht dus was heel tevreden! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/18/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit, snel bezorgd, Prima! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/18/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Menu e besteld , was meer dan verwacht. Erg lekkere sushi!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/11/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niets te klachen maar een ding het is altijd zo lekker niet normaal wil meer halen maar dan wordt het te veel 12/10/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/4/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd bezorgd, goed verzorgd. Heerlijk, we hebben zitten smullen. 11/26/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/24/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/22/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De smaak is goed, echter vond ik een deel natter net of er iets van condens erover gegaan was. En er was er 1 sushi tekort in ipv 8 waren het er 7. 11/21/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Gewoon zo doorgaan This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Ik ken sushino.1 al vanaf dat ze nieuw in almere byiten waren. Ik ben toen verhuisd naar lelystad en at het toen niet meer zo vaak. En die van lelystad was toch iets anders. Ik ben dan ook enorm blij dat dezelde eigenaren het filiaal in lelystad hebben overgenomen. 11/12/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/5/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk eten. 10/26/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Op de bon staat:bestel via de website en ontvang een leuk cadeau! NIETS GEEN CADEAU ONTVANGEN! moet je niet op de bon zetten :( 10/24/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!! 10/17/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1ste keer besteld en zeker nog een volgende keer Erg lekker en variabel This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/16/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste sushi ooit gegeten super... wat een kwaliteit. Hou dit vast toppers !!! 10/13/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
10/4/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi en mooi op tijd bezorgd en een lekkere extraatje 10/3/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste Sushi van Lelystad. Springrolls zijn om te smullen zo lekker. 9/26/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, goed op tijd bezorgd 9/22/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/20/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon weg de beste! 9/13/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verslavend goed! 9/7/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het was iets door elkaar geschud bij bezorging maar erg lekker 9/3/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi weer mooi op tijd en lekkerrr! 9/3/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Erg jammer dat er zo zuinig word gedaan met de soja saus en stokjes. Je besteld voor bijna €100.- aan sushi waarbij je dan maar zes kleine zakjes sojasaus krijgt en vier setjes stokjes. Moet ik gewoon naar de supermarkt rijden om voldoende soja saus te halen omdat je met zes personen ervan moet eten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sommige afbeeldingen zag je niet op de site. Bezorging was mooi optijd, we zouden een gratis sushi box krijgen, maar we kregen salade en cola. Salade was niet echt lekker en de sushi was flauw van smaak. Tataki was daarintegen wel lekker. Weinig "nieuwe" sushi beetje 13 in een dozijn verhaal als je kijkt naar alle sushi restaurants in lelystad 8/22/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles gaat perfect, besteld om aftehalen om 17:30, die tijd was het produkt ook gereed. En lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/21/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/17/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele vriendelijke bezorger!! 8/15/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor het eerst bij Sushi no.1 besteld. De spring rolls zijn heerlijk en de sushi is eveneens erg lekker. Een aanrader voor iedereen die van sushi houdt. Staan zeker bovenaan de lijst als het om sushi en spring rolls gaat. 8/15/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Saus op sushi wat niet stond bij de beschrijving. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/11/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was lekker maar mag best minder gefrituurde uitjes gebruikt worden. Vooral in de pokebowl vond ik het te overheersend en niet nodig! 8/11/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/9/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/4/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de tonijn springrolls waren niet lekker, er zaten spieren in de tonijn. 5/26/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele lekkere sushi! Altijd goede kwaliteit en netjes verpakt. Ga maar zo door! 5/19/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling brengen duurde iets langer dan aangegeven 5/13/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na 2 uur wachten werd er gecommuniceerd dat het niet kon worden gezorgd. Het daarna gratis mogen ophalen. Helaas was de bestelling niet compleet. De kwaliteit van de sushi was niet goed, er zaten nog stukken schil op de avocado. De komkommer was helemaal uitgedroogd en knoerthard. Dus niet voor herhaling vatbaar 5/10/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2022
Sushi No1. 5 stars after 2880 reviews
Sushi No1.