Reviews


5 stars after 116 reviews
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
10/4/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi en mooi op tijd bezorgd en een lekkere extraatje 10/3/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste Sushi van Lelystad. Springrolls zijn om te smullen zo lekker. 9/26/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, goed op tijd bezorgd 9/22/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/20/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon weg de beste! 9/13/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verslavend goed! 9/7/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het was iets door elkaar geschud bij bezorging maar erg lekker 9/3/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi weer mooi op tijd en lekkerrr! 9/3/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Erg jammer dat er zo zuinig word gedaan met de soja saus en stokjes. Je besteld voor bijna €100.- aan sushi waarbij je dan maar zes kleine zakjes sojasaus krijgt en vier setjes stokjes. Moet ik gewoon naar de supermarkt rijden om voldoende soja saus te halen omdat je met zes personen ervan moet eten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sommige afbeeldingen zag je niet op de site. Bezorging was mooi optijd, we zouden een gratis sushi box krijgen, maar we kregen salade en cola. Salade was niet echt lekker en de sushi was flauw van smaak. Tataki was daarintegen wel lekker. Weinig "nieuwe" sushi beetje 13 in een dozijn verhaal als je kijkt naar alle sushi restaurants in lelystad 8/22/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles gaat perfect, besteld om aftehalen om 17:30, die tijd was het produkt ook gereed. En lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/21/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/17/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele vriendelijke bezorger!! 8/15/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor het eerst bij Sushi no.1 besteld. De spring rolls zijn heerlijk en de sushi is eveneens erg lekker. Een aanrader voor iedereen die van sushi houdt. Staan zeker bovenaan de lijst als het om sushi en spring rolls gaat. 8/15/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Saus op sushi wat niet stond bij de beschrijving. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/11/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was lekker maar mag best minder gefrituurde uitjes gebruikt worden. Vooral in de pokebowl vond ik het te overheersend en niet nodig! 8/11/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/9/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/4/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de tonijn springrolls waren niet lekker, er zaten spieren in de tonijn. 5/26/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele lekkere sushi! Altijd goede kwaliteit en netjes verpakt. Ga maar zo door! 5/19/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling brengen duurde iets langer dan aangegeven 5/13/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na 2 uur wachten werd er gecommuniceerd dat het niet kon worden gezorgd. Het daarna gratis mogen ophalen. Helaas was de bestelling niet compleet. De kwaliteit van de sushi was niet goed, er zaten nog stukken schil op de avocado. De komkommer was helemaal uitgedroogd en knoerthard. Dus niet voor herhaling vatbaar 5/10/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De vis is echt vers! Houden zo, aanwinst voor Lelystad! 4/22/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Vooral zo doorgaan. 4/14/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/14/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
voor de eerste keer een bestelling geplaatst, service was goed en de sushi was erg lekker 4/12/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik bestelde alleen poosje bij de conculega, maar ben verrast door de prijs en kwaliteit. Ook dingen gegeten die ik niet eerder gehad heb, echt super lekker. 2de keer besteld, maar ga volgende keer zeker weer naar n01!! 4/8/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi gemaakt prima van smaak !😃👍 4/7/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sashimi tonijn was bedorven 😭😭😭 3/25/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste van lelystad 3/24/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten subliem, goede Wassabie.Van begin tot eind genoten van de sushji 3/22/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles is vers en smaakvol. Er wordt netjes gebeld indien bestelling iets verlaat is. Aanwinst voor Lelystad, ga zo door! 3/18/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en aangegeven bezorgtijd klopt! 3/17/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk en op tijd bezorgd 3/10/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi zag er erg mooi uit en was erg lekker! 3/5/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, bezorging tegenwoordig op tijd. Website vinden we iets minder. Je maakt een account aan maar moet nog steeds handmatig veel gegevens invullen. Wat is dan het nut van een inlogaccount. Verder alles prima. 3/3/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/27/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Lezen wat er bij opmerkingen staat. Hier stond dat er even gebeld moest worden bij bezorgen omdat deur bel stuk was. Nu moest ik van beneden buurman horen dat mijn eten bezorgt was. 2/21/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijke sushi!! 2/15/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Te weinig waar voor je geld 2/15/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/9/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk doen we zeker vaker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekende sushi op tijd bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Sushi was heel erg lekker. Vers en mooi verzorgd. 2/3/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Prima sushi maar de bezorging duurde opnieuw wel heel erg lang. Gebeld om te informeren waar onze bestelling bleef maar de telefoon werd niet opgenomen. En de papieren tas met de sushi erin stonk vreselijk maar rook. Niet fris. 1/21/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service, snelle levering en goed eten! Dikke prima 1/19/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Zelfs wat extra's gekregen. Eten was er op tijd, alleen de tracker op de website bleef hangen op "klaarmaken" dus werd ik verrast door de bel. Verder echt helemaal prima en voor herhaling vatbaar! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was op tijd klaar en zeer van genoten! 1/4/2022
Sushi No1. 5 stars after 2741 reviews
Sushi No1.