Reviews


5 stars after 23 reviews
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker! 9/18/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Sushi was lekker. Een rol viel uit elkaar en is door strooien van gebakken uitjes erboven gecamoufleerd. Bezorging was half uur te laat. Op de website zijn geen foto's van sushi beschikbaar. Dat zou bestelproces vergemakkelijken. Smaak is goed maar nog veel onderdelen hebben verbetering nodig. 9/8/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verreweg de beste Sushi van Lelystad. Plaatjes op de site zouden nog wat kunnen toevoegen aan het geheel. 8/31/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi is ontzettend vers. De saus op de spicy sushi is inderdaad spicy 😊 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorgtijd werd niet geupdate, was er later en plots. Maakt niet veel uit maar bied het dan niet aan. Zakjes soja zijn onhandig. Wel ruim voldoende. Sushi zelf erg lekker. 8/28/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was erg lekker en super vers, snel bezorgd en vriendelijke bezorgster. Gaan hier zeker vaker bestellen. 8/26/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een aanwinst voor Lelystad, petje af!! Goede kwaliteit vis en overige ingrediënten! Voldoende wasabi, gember en soja bijgeleverd. Zelfs de gevraagde extra pittige kruiden zijn bijgeleverd en daarnaast ook nog bij bestelling van meer dan 25 euro 10 sushi's (3 soorten) cadeau ontvangen. Heel leuk gebaar! Ga zo door met de kwaliteit, dan hebben we eindelijk een goede afhaal/bezorg sushi zaak in Lelystad!! Overigens is de smaak ook goed op orde, spicy is hier ook echt spicy en voortreffelijk verder allemaal op smaak gebracht! Aanrader is ook de geflambeerde zalm!! Qua site, en dat heb ik eerder in de recensies gelezen, zou het veel makkelijker zijn als de plaatjes bij de sushi's getoond kunnen worden. Nu heb ik de site van Almere er bij gepakt om te kijken hoe de sushi's er uit zagen. Verder een fijne site! Ook de levering was keurig en binnen de 45 minuten! Bedankt! 8/26/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was prima. Plaatjes bij de bestelsite zou fijn zijn, want ik ben noiet bekend met alle soorten etc. MvG Bart 8/25/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service! 8/24/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/24/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere verse smaakvolle sushi en heel mooi geserveerd! 8/24/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/16/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere verse sushi 8/16/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Als bij de keuzes in het menu ook plaatjes zouden staan, zou het gemakkelijker zijn om keuzes te maken. Ik vind sushi heerlijk, maar heb geen idee hoe nigiri, maki of uramaki er uit ziet. Gelukkig kregen we bij levering ook een folder waar hetzelfde met plaatje in stond. Die gebruiken we er de volgende keer bij. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De sushi’s waren heerlijk, maar bezorging duurde ongeveer 80 minuten. Er was aangekondigd dat het minder dan 65 minuten zou duren, This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling was op tijd klaar. Sushi was echt geweldig. Vooral de Dragon Roll (no.48) is een aanrader. 8/14/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/11/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/10/2021
Almere 5 stars after 1424 reviews
Almere