Reviews


5 stars after 62 reviews
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Prima sushi maar de bezorging duurde opnieuw wel heel erg lang. Gebeld om te informeren waar onze bestelling bleef maar de telefoon werd niet opgenomen. En de papieren tas met de sushi erin stonk vreselijk maar rook. Niet fris. 1/21/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service, snelle levering en goed eten! Dikke prima 1/19/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Zelfs wat extra's gekregen. Eten was er op tijd, alleen de tracker op de website bleef hangen op "klaarmaken" dus werd ik verrast door de bel. Verder echt helemaal prima en voor herhaling vatbaar! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was op tijd klaar en zeer van genoten! 1/4/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was even zoeken in Lelystad naar sushi waar we blij van werden. Na wat besteld te hebben hier en daar nu vaste klant bij sushi no 1. Lekkere, verse sushi en de bezorging is prima en vriendelijk. Fijn dat je kan laten bezorgen wanneer het het beste uitkomt. Top. 1/1/2022
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was heerlijk. De sojaboontjes waren hard en niet uit hun schil te krijgen. Gebakken garnaal had maar een dun laagje beslag er om heen wat tegen viel. Al met al matig 12/30/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel goede sushi. Tot zover de beste die we in Lelystad besteld hebben. Top ga zo door ! 12/28/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi’s,netjes op tijd bezorgd. Op de website mag iets duidelijker aangegeven worden hoeveel stuks je krijgt bij bepaalde sushi’s This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/26/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goed 3x achter elkaar ! 12/25/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/24/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/22/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi en vriendelijke bezorger. 12/20/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/19/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bijna 2 uur moeten wachten op de bestelling. Maar het smaakte wel super goed. 12/18/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en prima op orde! Bestelling werd op de juiste tijd geleverd door vriendelijke bezorgster! De website vond ik echter lastig en niet overzichtelijk! Zet de menukaart erin! Verder beslist aan te bevelen! 12/2/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/1/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk verse sushi . 11/30/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 11/22/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verse sushi. Binnen de aangegeven tijd bezorgd en als een van de weinige werkt de track & tracé link. Dankjewel! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/6/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
toppie This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
geweldig ! eten was lekker en ze waren snel een echte aanrader! 10/23/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een mooie aanwinst voor Lelystad!!! Ik hoef niet meer buiten de stad om een sushi van kwaliteit aan te schaffen! Ga zo door! Bezorging ook keurig netjes! Bedankt! 10/15/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/11/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was lekker, maar ik kreeg crispy cali roll zonder gebakken uitjes! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten 10/5/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/4/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben bijna 2 uur op ons eten moeten wachten. Meerdere malen gesproken met de bezorgster maar ze kwam er niet uit en kon het niet vinden. Restaurant was ook slecht bereikbaar. De garnalen waren hierdoor koud. De sushi was verder lekker. 10/2/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker! 9/18/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Sushi was lekker. Een rol viel uit elkaar en is door strooien van gebakken uitjes erboven gecamoufleerd. Bezorging was half uur te laat. Op de website zijn geen foto's van sushi beschikbaar. Dat zou bestelproces vergemakkelijken. Smaak is goed maar nog veel onderdelen hebben verbetering nodig. 9/8/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verreweg de beste Sushi van Lelystad. Plaatjes op de site zouden nog wat kunnen toevoegen aan het geheel. 8/31/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi is ontzettend vers. De saus op de spicy sushi is inderdaad spicy 😊 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorgtijd werd niet geupdate, was er later en plots. Maakt niet veel uit maar bied het dan niet aan. Zakjes soja zijn onhandig. Wel ruim voldoende. Sushi zelf erg lekker. 8/28/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was erg lekker en super vers, snel bezorgd en vriendelijke bezorgster. Gaan hier zeker vaker bestellen. 8/26/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een aanwinst voor Lelystad, petje af!! Goede kwaliteit vis en overige ingrediënten! Voldoende wasabi, gember en soja bijgeleverd. Zelfs de gevraagde extra pittige kruiden zijn bijgeleverd en daarnaast ook nog bij bestelling van meer dan 25 euro 10 sushi's (3 soorten) cadeau ontvangen. Heel leuk gebaar! Ga zo door met de kwaliteit, dan hebben we eindelijk een goede afhaal/bezorg sushi zaak in Lelystad!! Overigens is de smaak ook goed op orde, spicy is hier ook echt spicy en voortreffelijk verder allemaal op smaak gebracht! Aanrader is ook de geflambeerde zalm!! Qua site, en dat heb ik eerder in de recensies gelezen, zou het veel makkelijker zijn als de plaatjes bij de sushi's getoond kunnen worden. Nu heb ik de site van Almere er bij gepakt om te kijken hoe de sushi's er uit zagen. Verder een fijne site! Ook de levering was keurig en binnen de 45 minuten! Bedankt! 8/26/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was prima. Plaatjes bij de bestelsite zou fijn zijn, want ik ben noiet bekend met alle soorten etc. MvG Bart 8/25/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service! 8/24/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/24/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere verse smaakvolle sushi en heel mooi geserveerd! 8/24/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/21/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/16/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere verse sushi 8/16/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Als bij de keuzes in het menu ook plaatjes zouden staan, zou het gemakkelijker zijn om keuzes te maken. Ik vind sushi heerlijk, maar heb geen idee hoe nigiri, maki of uramaki er uit ziet. Gelukkig kregen we bij levering ook een folder waar hetzelfde met plaatje in stond. Die gebruiken we er de volgende keer bij. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De sushi’s waren heerlijk, maar bezorging duurde ongeveer 80 minuten. Er was aangekondigd dat het minder dan 65 minuten zou duren, This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/15/2021
Sushi No. 1 Lelystad Muntstraat 147 0320852883
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling was op tijd klaar. Sushi was echt geweldig. Vooral de Dragon Roll (no.48) is een aanrader. 8/14/2021
Sushi No1. 5 stars after 1960 reviews
Sushi No1.